Tesi órán rövidnadrágon keresztül nektek is látszódik a pénisz formája?
Figyelt kérdés
Most lettem 9. osztályos, tehát új emberekkel vagyok körülvéve, és a fiúknál észrevettem, hogy hatalmas dudor látszódik a rövidnadrágon keresztül. Egyszerűen annyira feltűnő, hogy nem tudtam nem észre venni. Az baj ha nekem nem olyan feltűnő a farkam, vagy nekik alapból olyan nagy? A nadrág anyagjától is függhet, mennyire látszik át?2022. jan. 23. 17:02
11/14 anonim válasza:
Azse mind1 h ver vagy hus.. Van akinek vagy 3x akkora lesz bevetesen van akinek meg csak megkemenyedik de ugyanakkora marad.. Meg persze a gatyan is mulik.
12/14 anonim válasza:
Látszik mivel biciklisnadrágot viselek.
Mások szerint jól néz ki én pedig szeretem mert kényelmes
13/14 anonim válasza:
Nálunk is látszódott szinte mindenkinek, de hát fiúk voltunk, szóval nem nagyon tudtuk volna elrejteni. Ha nagyon zavar hogy a tiéd nem látványos akkor tegyél be a gatyádba egy zoknit vagy valamit attól nagyobb lesz a dudor. :D
14/14 anonim válasza:
Nálunk is leggingsben vannak a fiúk és egyáltalán nem zavar senkit, sporthoz miért lenne fura a sportruha ? Lányoknál is mutat egy-két dolgot, de nem az oviban vagyunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!