Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tesi órán rövidnadrágon...

Tesi órán rövidnadrágon keresztül nektek is látszódik a pénisz formája?

Figyelt kérdés
Most lettem 9. osztályos, tehát új emberekkel vagyok körülvéve, és a fiúknál észrevettem, hogy hatalmas dudor látszódik a rövidnadrágon keresztül. Egyszerűen annyira feltűnő, hogy nem tudtam nem észre venni. Az baj ha nekem nem olyan feltűnő a farkam, vagy nekik alapból olyan nagy? A nadrág anyagjától is függhet, mennyire látszik át?

2022. jan. 23. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Nekem is látszik. Főként a rövidnadrág szabásától függ, de nekem alapból nem pici így ha feszülősebbet veszek fel akkor hatalmasnak tűnik.
2022. jan. 23. 17:07
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Hát ha olyan az anyaga a nadrágnak, akkor előfordulhat, meg ha a szerszám is nagyobb.
2022. jan. 23. 17:16
 3/14 anonim ***** válasza:
19%

Nekem is látszik. Bár a gatyától is függ mennyire.

És az nem ciki ha kicsi. Késöbb öltözésnél már a gatya se lesz rajtad. Akkor màr csak figyeled milyen nekik. És nem a mérettel törődsz.

22 avgyok.

2022. jan. 23. 17:21
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom a mai kozepiskolasok milyen nadragban tesiznek, de nalunk egyetlen sracnak sem volt feltuno a dudor a nadragjan, mondjuk nalunk nem is feszulos naciban nyomattak a sracok :D
2022. jan. 23. 17:21
 5/14 A kérdező kommentje:
1-es: Volt hogy észrevetted, hogy valaki nézi a farkad? Ha igen, nem jöttél zavarba?
2022. jan. 23. 17:24
 6/14 anonim ***** válasza:
86%
Hát had nézze ha kíváncsi, ne foglalkozz vele.
2022. jan. 23. 17:38
 7/14 anonim ***** válasza:
69%
Ne cukkoljátok a perverz 40-es kérdezőt!
2022. jan. 23. 17:58
 8/14 anonim ***** válasza:
54%
Nekem is kezd leesni, hogy ez valojaban egy ilyen fantazialgatos kerdes lesz :D
2022. jan. 23. 18:33
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

Én ugyan lány vagyok, de nem szoktam figyelni, pláne hogy nem velünk tesiznek a fiúk, szóval ezt nem kell annyira túlaggódni. Amúgy meg amikor nyáron rövidnadrágban jönnek a fiúk, az általában ilyen bő gatya, szóval nem tűnt fel ilyesmi.

De amúgy ki az aki ezt figyeli?

Én ha meglátok egy fiút, akkor a szemét, haját, arcát nézem meg, utána esetleg a karját, vállát, hogy mennyire izmos, de amit te leírtál, nem igazán figyelem.

2022. jan. 23. 18:54
 10/14 anonim ***** válasza:
43%
#9 azért ne mondd, hogy tudsz "nem oda nézni", ha valakinek nagyon feltűnően domborodik
2022. jan. 23. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!