Csak nekem tűnik úgy, hogy kezd divatba jönni a fiukon is a leggings szerű nadrág?
Figyelt kérdés
Egyre több fiatalon látom. Én nem is igazán tudom már megkülönböztetni a super skinny nadrágoktól.2022. jan. 21. 23:13
21/25 anonim válasza:
A 11,13-as is bicska nyitogató.
Vagy te nem olvastad?
És még csodálkozol, hogy miért vannak előítéleteim.
22/25 anonim válasza:
Nem olvastam el mindent annyira azert nem foglalkoztat a dolog 😀 lenyegtelen am.. mindenkinek mas jon be. Neked bejon a szuk gatya fiukon nekem meg bejonnek az alteres laza csajok.
23/25 anonim válasza:
Nyugodtan járkálj pizsama gatyában is, majd ha a nőneműek is fel tudnak öltözni rendesen, akkor majd neked sem lehet, de hát férni-női egyenlőség van, meg azért harcolnak szegények, szóval nyugodtan te is járkálj kényelmes cuccban, ne törődj azzal, hogy ki mit mond, ők is pont leszarják !
24/25 anonim válasza:
En kenyelmesen jarkalok 😀 nekem mind1 mibe van egy csaj ha jo csaj meg joarc
25/25 anonim válasza:
Szerintem igyál egy kv-t most, nem a csajokról volt szó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!