Csak nekem tűnik úgy, hogy kezd divatba jönni a fiukon is a leggings szerű nadrág?
Eleg homi. Foleg akin nincs semmi izom. Nagyon taszito
25l
6.
Jól megmondtad, itt is sok a fidesz-kdnp-s náci akik szerint minden férfinek ugyanazt a stílusú gatyát kéne hordani.
Na de ki nem szharja le őket amíg én a super skinny farmerjaimban érzem jól magam, és ezeket idegesíthetem!
11.
Te jobb ha csendben maradsz, mert a mostani nők között is van sok aki férfi regulár nadrágot hord, az is épp úgy elég homi!
Majd ha csak szűk nadrágot hordtok akkor szövegelj!
Mert így eléggé vicces…
Amit írsz az diszkrimináció!
Nő is tud hányadékul kinézni férfi ruhában.
Nem tudom hogyan öltözködsz, de a nő társaidat képviseled akik pont hogy búzásan öltözködnek, ha a te eszeddel gondolkozok mert hát ugye a ruha miatt lesz valaki meleg.
Ez pont a te korosztályod beteg gondolkodása.
15.
Ez így van!
Teljesen egyetértek veled, de mint látod sok itt a konzervatív diszkriminatív, mindkét nemnél akik megszeretnének fosztani a komfortérzettől, a pitcsák azért mert önzőek, a fhaszok azért mert buta hiúak akik még csak ki sem próbálták mert gyávák. De baromi nagy férfinek tartják magukat…
14. Voltam.
17!
Én a legtöbb szétoltós csajnak azt üzenném, hogy addig kuss legyen a nevük amíg ők bő szárú férfi nadrágban járkálnak.
Őket sem lehet alulról megkülönböztetni, hogy most férfi jön velem szemben, avagy nő.
Az otromba bakancsaikról nem is beszélve…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!