Az ilyen csinos, nőies öltözködésű lányok miért tűntek el?
29.
Pontosan ez a baj, hogy sok házasság azért megy tönkre, mert otthon nem igazán figyelnek magukra az emberek.
Nem arról van szó, hogy csípjük ki magunkat úgy mintha színházba mennénk, de azért mégis.
Egy picit figyeljünk oda magunkra otthon is, hogy a párunknak mindig csillogjon a szeme.
Ez férfire is és nőre is igaz.
Ha a párod mackónadrágba flangál otthon, akkor te miben vagy? Otthonkában, mint a 90 éves nagymamám? Feltűzött hajjal, tutyi papucsban?
Így hogyan fogjátok megkívánni egymást?
#31 miért, te miben vagy otthon? Mi a baj a mackónadrággal a lakáson belül? Hogy következik ebből az otthonka?
Én is mackónadrágban vagyok otthon, húha. Csak nem fog az ember még a saját lakásán belül is feszengeni a kényelmetlen, "kinti" ruháiban. Még mindig nem ezen múlik a vonzalom, meg egymás megkívánása, legalábbis nekünk nincsenek emiatt gondok a szexuális életünkkel. De még az 50+-os szüleimnek sem, akik vagy 30 éve házasok és szintén otthoni ruhát hordanak otthon. Nekem nem attól csillog a szemem, ha meglátom a párom x vagy y ruhában, hanem attól, ha meglátom a párom.
Nem nem. Feszengeni semmiképp sem, mert az sem jó, ha otthon kinyalja magát az ember, mintha színházba menne.
No mindegy is ez most már, szerintem mindenki úgy van otthon, ahogy jól érzi magát.
Nekem van egy ismerős házaspár, akik nyáron mikor nagyon meleg van, teljesen meztelenül vannak otthon.
Békesség, boldogság, szerelem.
Elfogyott a bejgli, a halászlé a paprikás, jöhet az új év, most már jöjjön valami más.
Mindenkinek szeretetben, szerelemben, erotikában nagyon gazdag, tabu mentes
Boldog Új Évet Kívánok. !!!!
🍾🍹🥂
#31.
Itt aki duhong, az most is te vagy, szemelyeskedsz az elejetol fogva, a noiessegemet es a kulsomet kritizalod anelkul, hogy egyaltalan lattal volna. En beszoltam a ferfiassagodra? Nem, csak az intelligenciadra, ami itt keg is nyilvanult.
Aztan lehet mar beszeltunk eletunkben legalabb egyszer, vagy a masik kommentelovel es nem is utaltal egyikunket sem, vagy te is a nyalcsorgatosok egyike vagy.
Mellekesen, amugy ezek nyilvanvaloan csak direkt provokaljak a nepet, en egyaltalan nem veszem magamra, amit mondott es o sem, amit en neki, de azert elofordulhat, hogy valaki igen. Legalabb ezert nem artana elgondolkodni az ilyen pocskondiazason mielott megnyilvanulunk azzal kapcsolatban, hogy szerintunk mi jogosit fel valakit arra, hogy igazi nonek/ferfinak erezze magat.
35-ös, nálad a pont teljesen igazad van.
Rettentő undorító dolog valaki nőiességét vagy férfiasságát a ruháiban mérni, miközben ez egy komplexebb dolog ami nem azon múlik, hogy öltözködsz :D
Ez a szett ronda.
Magassarkút meg azért nem hordok gyakran, mert aktív életet élek, sokat sétálok. Szerencsére jó alakom van, szóval így is megnéznek, és mackónadrágban is szexi vagyok. Leszarom mennyire más bakancsban a vádlim meg a seggem, a magassarkú egészségtelen és ronda bütykössé teszi a lábat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!