Az ilyen csinos, nőies öltözködésű lányok miért tűntek el?
13.
Ha valakinek nem egyezik a véleménye a tiéddel, az csak troll lehet?
Ő vajon ugyanígy gondol rád..?
Hát igen, nem a legszebb. Ami viszont brutál kiábrándító, az a ronda cipő rajta, fuuuuuuuj. Az ilyet bottal se piszkálnám meg.
Egy NŐ a cipőjétől és kiegészítőktől lesz trampli, vagy vonzó és ez amióta világ a világ ez így van. És engem nem érdekel, hol mi a szokás és hasonlók.
Sajnos igaza van a 17 eskének.
A nőknél borzasztó nagy szerepe van a cipőnek.
Szinte 90% ban számít. Egész másképp néz ki egy elegáns cipőben az egész női test.
A lába, a feneke, a mozgása, a testtartása, egyszóval minden.
Én elhiszem, hogy fő a kényelem, de valahogy mégis megkéne találni az utat, a totál trampli, és a 7 centis magas sarok között, mert óriási szerepe van.
Régebben volt egy műsor a TV ben. A Lakatos Márkó nőket alakított át, a frizurájuk, és az öltözetük megváltoztatásával. Óriási volt.
Megérkezett egy teljesen jelentéktelen nő. Aztán frizura alakítás, ruházat váltás, egy-két kiegészítő, és egyből bomba nő lett belőle.
Ennyit számít az öltözet.
Én régebben lefényképeztem sok lányt tűsarkú szandálban és ilyen lapos szutyokban vagy sportcipőben úgy hogy hátulról, egy szál tangában, de a lábfejük nem látszott, melyuk képen miben van.
Megmutattam nekik, nem hitték el amit látnak. Brutál különbség volt, popsi, vádli, combok, derék stbben. Ma meg röhejes, de nagy etwas, ha valamilyen nő tűsarkút vesz fel. 90% uk ilyen lapos szarokban jár. Mi meg pasik nyeljük be :-)
Hát látod mi van.
Kaptam piros 40% ot. De semmi probléma.
Tudom, hogy ezt olyan nőktől, lányoktól kaptam, akik nem szeretik, sőt, szinte elitélik az elegáns női cipőket.
Mondjuk mi tagadás, 165/110 kg os alkattal nem is lehet magas sarkúban járni az biztos.
Mondjuk nem is tanácsos.
18#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!