Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az ilyen csinos, nőies öltözkö...

Az ilyen csinos, nőies öltözködésű lányok miért tűntek el?

Figyelt kérdés
[link]

2021. dec. 28. 06:32
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
24%

18!

Miért sajnos van igaza? Igenis megírta a frankót.

Egy női láb bakancsba illúzió romboló, kiábrándító és trampli.

Ha fázik a lába valakinek, miért nem vesz fel hosszú szárú bélelt agy béleletlen bőr csizmát? Nem kell hogy magas legyen a sarka, lapos talpúakban is van csinos.

És máris egy elegáns nőt lát az ember.

2021. dec. 29. 11:52
 22/38 anonim ***** válasza:
96%

Undorito milyen ferfiak vannak itt, komolyan amikor ezeket olvasom, hanyni tudnek.

Ez a szett tenyleg ronda, sosem vennem fel, na de nem is nektek oltozunk am fel, barmennyire hihetetlen is a normalis nok nagy resze elvan pasi nelkul is. Nem kell itt semmit benyelnetek, mivel nem is nektek szol ez. Ha meg a csajod oltozik igy es azt nyeled be, akkor szolj neki, beszelj vele, valamit csak szeretsz benne, ha meg vele vagy.

Inkabb lennek orokre szingli, mint egy ilyen seggfejnek kelljen tetszelegnem.

2021. dec. 29. 12:14
 23/38 anonim ***** válasza:
98%

"Ha fázik a lába valakinek, miért nem vesz fel hosszú szárú bélelt agy béleletlen bőr csizmát?"

Azért, mert azt a lepkefingnyi, 2mm vékony szivacsréteget, ami ezekben a "téli" csodákban lenni szokott vicc egyáltalán bélésnek nevezni, egy hűvösebb tavaszi napon is fázik benne az ember lába, nemhogy télen, a hóban, jégben. Arról nem is beszélve, hogy az elméletileg "vízálló" modellekben is tocsog az ember lába, ha nem kocsival jár és össz-vissz két métert kell naponta a szabadban sétálnia az ajtó-kocsi, illetve a kocsi-munkahely ajtaja között, hanem mondjuk ki kell sétálnia az utca végéig a buszmegállóba esős időben. Életem legjobb befektetése volt egy pár ezres, decathlonos téli túracipő, ami ezt az egész kínlódást megszüntette hideg, sz#ros időben.

Másrészt nem minden nő azért él és létezik, hogy minden alkalommal, mikor elhagyja a lakását a férfiakat gyönyörködtesse a megjelenésével. A hétköznapokban r#hadtul nem akarok elegáns lenni, hanem kényelmesen szeretnék öltözni a mindennapi teendőim ellátásához és pont lesz#rom, hogy kinek tetszik, ahogy kinézek és kinek nem, mert tudom, hogy a párom túrabakancsban is ugyanúgy szeret és vonzódik hozzám. Ő sem öltöny-nyakkendőben meg elegáns bőrcipőben jár az átlag hétköznapokon, hanem kényelmes ruhákban.

2021. dec. 29. 12:16
 24/38 anonim ***** válasza:
6%

Na! Itt van ez a 22-es, 23-as.

Ha őt vesszük számításba, akkor ilyen esetekbe egy igényes férfi tovább lapoz…

Nem is kell nekünk öltözni, nem is kell velünk foglalkozni, de ne is legyetek megsértődve, ha észre sem vesszük az ilyen “nőket” és egyedül maradtok…

2021. dec. 29. 12:35
 25/38 anonim ***** válasza:
1%

Meg egyébként is.

A mi kis országunkban az igazi tél már rég megszünt.

Évek óta nem hordok kimondottan téli cipőt, csizmám meg még soha nem volt, mert nincs rá szükség.

Ha Szibériában élnék akkor talán.

Egy nőnek mindig csinosan kell öltöznie, és még azt a kockázatot is fel kell vállalnia, hogy picit fázik a lábikója.

Majd otthon este felmelegszik, oszt annyi.

Vagy ha van aranyos kis párja, akkor reméljük hogy fölmelegíti. 😃😄

2021. dec. 29. 13:04
 26/38 anonim ***** válasza:
92%

Az igenyes ferfi tovabb lapoz XD Egy intelligens ferfi pedig felfogja, hogy nincs olyan, hogy ettol meg attol igazi no valaki. Ez belulrol fakad.

En nem nyavajgok, hogy nem vesznek eszre a hozzad hasonloak, van parom es nyilvanvaloan nem passzolnank amugysem ossze a fajtaddal, ha szerinted trampli vagyok, mert szoktam bakancsot hordani. Mindigis remekul elvoltam ferfiak nelkul es ha szakitunk valaha a jelenlegi parommal, akkor azutan is igy lesz. Egy masik ember azert lasson szepnek, amilyen vagyok, ne azert, mert magassarkut hordok meg borcsizmat.

2021. dec. 29. 13:42
 27/38 anonim ***** válasza:
0%

Na a 22-eske jól kidühöngte magát.

Ha te a vonzó megjelenésű NŐ-kre vágyó psiktól hányni tudnál, akkor valszeg én is hánynék, amit az írásod is kivált belőlem. Valszeg mi a való életben is már ránézésre utálnánk egymást, mert neked ilyen a stílusod, amilyen.

2021. dec. 29. 13:45
 28/38 anonim ***** válasza:
1%

26.

Van párod, nyílván de olyan is lehet, aki csak lyukra játszik.

Én egy nőt csodálni szoktam, gyönyörködni a szépségükben amit a ruhája még megdob egy kicsit és nem ront a helyzeten.

Mi férfiak vizuálisan ítélkezünk izgulunk (ha arra kerül a sor) egy szép nőben nem csak a belsőt nézzük, hanem együtt az egész küllemet és a belsőt.

Ha neked ez magas, akkor élj boldogan a barátoddal, és örülj neki hogy ő megelégszik “ennyivel”.

2021. dec. 29. 14:00
 29/38 anonim ***** válasza:
95%

"Nem is kell nekünk öltözni, nem is kell velünk foglalkozni, de ne is legyetek megsértődve, ha észre sem vesszük az ilyen “nőket” és egyedül maradtok…"

Még jó, hogy írtam, hogy van párom... Érdekes, hogy ő észrevett és engem választott, pedig bőven lett volna esélye a nők elég nagy részénél. Annyi az egész, hogy normális ember, aki nem egy dísztárgyat választott maga mellé, hanem egy partnert. Normális ember a párja kényelmét és egészségét nézi, nem várja el a másiktól, hogy pl. mínusz fokokban lényegi bélés nélküli cipőt, szoknyát (vagy bármi egyebet, amit épp megkívántok rajta) hordjon. Normális ember mindenféle ruhában (vagy anélkül is) ugyanúgy vonzódik a párjához, én sem undorodom tőle vagy "elégszem meg" vele attól, hogy itthon mackónadrágban van.

Persze, majd otthon, este felmelegszik a lába, addig meg nyugodtan fagyjon meg és tocsogjon estig a vizes, de legalább csinos csizmájában, le van szarva, végül is csak a párodról van szó. Oké, hogy te télen sem fázol, de más meg igen, hadd döntse már ezt el mindenki magának. Te meg a többi hím persze nyugodtan hordhattok bakancsot és más, a jól kinézésen kívül egyéb funkciókkal is rendelkező ruhadarabokat, meg úgy általában járhattok bármilyen büdösen, koszosan, úgyis mi leszünk a qrvák, ha nem kezdünk veletek.

2021. dec. 29. 14:23
 30/38 anonim ***** válasza:
2%

29.

Nem vagyunk egyformák, de azért fuss neki mégegyszer,hogy mit írtam, nem dísztárgyról van szó, csupán összhangról.

És nem minden nő fázik télen, pont itt olvastam nem egy alkalommal, hogy vannak olyan harisnyák amik melegebbek a farmernél.

Akkor most? Hol az igazság?

2021. dec. 29. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!