Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fázósok! Mit vesztek fel...

Fázósok! Mit vesztek fel télre, amikor nagyon hideg van?

Figyelt kérdés

Nálam nincs az a ruhamennyiség, cipő/bakancs/csizma, ami melegen tartana. Tavaly is egy átlagos öltözékem az atléta, vastagabb rövidujjú, kötött garbó, kötött kardigán (térdig érő), harisnya, vastag zokni, (természetesen kabát mellé :), mégis fáztam, Én már most fázok, kabátban rohangálok mindenhova, mások meg még javában pólóban.

Tudnátok linkelni olyan ruhadarabokat, amik beváltak nektek ?

Ui.: Nemn követem a divatot, szóval nem muszáj a legdivatosabb holmikat mondani :)

2010. szept. 7. 15:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
a lábfejem fázik csak általában, van, hogy 4-5 zoknit felhúzok XD
2010. szept. 7. 21:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Én borzasztó fázós vagyok,ráadásnak rásegít erre télen,hogy mindig vinni kell a kutyát sétálni,és nem bírok átmelegedni.

Én általában harisnya,térdzokni,zokni,nadrág,atléta,polo,pulcsi,kabát megoldásnál vagyok. Itthon meg vacogok a takaró alatt forró teával a kezemben.

Nekem az a bajom viszont,hogy ha meleg helyre érek,pl suli,akkor majd megsülök.

Egyébként egy bodyt érdemes beszerezni akár

2010. szept. 8. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!