Fázósok! Mit vesztek fel télre, amikor nagyon hideg van?
Nálam nincs az a ruhamennyiség, cipő/bakancs/csizma, ami melegen tartana. Tavaly is egy átlagos öltözékem az atléta, vastagabb rövidujjú, kötött garbó, kötött kardigán (térdig érő), harisnya, vastag zokni, (természetesen kabát mellé :), mégis fáztam, Én már most fázok, kabátban rohangálok mindenhova, mások meg még javában pólóban.
Tudnátok linkelni olyan ruhadarabokat, amik beváltak nektek ?
Ui.: Nemn követem a divatot, szóval nem muszáj a legdivatosabb holmikat mondani :)
nekem a lábam fázik mindig, és harisnya + triplazokni a megoldásom. xD
te télleg elég fázós lehetsz, nem tudom mit tehetnél. :S imádkozz melegért. xD vagy tudod, van az a "kézmelegítő", nemtudom hol lehet kapni, de eltöröd, és felforrósodik, na az tökre jó. :D
Én is pont ilyen vagyok :S (most is mindjárt megfagyok xD)
És igazából szerintem nem tudsz mit csinálni :S Rengeteg ruha, más megoldás nincs.
Esetleg neten keress rá vérnyomásnövelő vagy direkt fázás ellen való teákra.
Ha pedig otthon vagy akkor tornázz! Nem kell sokat, pár perctől is elmúlik egy időre. Meg én néha szoktam forróvizes palackot nyomni a hasamhoz (menzesz görcsökre is jó).
Bocsi de mást én se tudok mondani :S
Semmi gond, köszi mindenkinek. Én zokni nélkül nem tudnék lenni. Mire beérek suliba, addigra annyira átfagy a lábam, hogy rendesen fáj. Annyi ruhát szoktam felvenni a kabát alá, amennyit csak bírok és be tudom gombolni a kabátom.
Szinte rettegek a téltől minden egyes évben.
Én tavaly szereztem be egy derékmelegítőt, amit nagyon szerettem, és idén is használni fogom nagy hidegben :) Adok linket is .
Én csak annyit tudok mondani, hogy térdig érő zoknit hordj, vagy még hosszabbat, meg azt a nagyon puhát. :D
Tehát aminek ilyen az anyaga.
Hm, ezzel a derékmelegítővel szemeztem már :)
Köszi utolsó, ilyenjeim is vanna, de nem túl melegek.
3. válaszoló vagyok
Igen, ezek a zoknik megtévesztőek :S Nekem is van, de nem túl meleg...ehelyett inkább a frotírzoknit ajánlanám, az tényleg meleg :D
A polár pulcsikból már az egész vékony is sokkal hatásosabb mint egy sima pamut pulcsi.
Én is fázós vagyok. Reggelente amikor iszok egy kávét akkor nem érzem, de délutánra kimegy teljesen és akkor ráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!