Mit gondoltok az MFH PLO arafát kendő viseletéről?
Figyelt kérdés
Zöld ruházathoz mennyire passzolna a homok-fekete szín? Valóban menőn néz ki? Érdeklne esetleg a Ti véleményetek is. Azt hiszem, az Afgánok körében népszerű", de egy, nem vagyok afgán, kettő egyre több emberen látok ilyet, illetve tetszik is.
Köszöntem előre is!
Boldog karácsonyt! 🎄
2021. dec. 24. 13:11
1/4 anonim válasza:
Egy képet mutathatnál róla, hogy mire gondolsz.
2/4 anonim válasza:
Ilyen gondolhatott
Nem tudtam hogy ebből divat lett valamennyire, feketék között csak burberry sálat látok, aki meg arab annak nyilván oka van amiért kendőt hord, én szakállasként azért nem nagyon vállalnám be mert szűk látókörűek a magyarok és csak kinéznek miatta.
4/4 A kérdező kommentje:
2, igen. Pontosan ugyan ilyenre gondoltam. Sajnos igen, ebben igazad van. Bár, tudod, én tartom magam ahhoz, hogy ,,le kell sz@rni, ki mit gondol rólad...,,
2021. dec. 24. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!