Szombathelyen hol lehet venni strandkendőt?
Ismét csak azt tudom mondani, a google a barátod... Nem rövidebb rákeresni mint itt beállítgatni a kulcsszavakat meg miegymást ?
Nem fogunk helyetted keresni.
*Amúgy ez nem ide tartozik, de én egyszer Esztergomban egy sima ruhaboltban vettem.
Amúgy szóval szerintem pl érdemes lehet azokat akár végigjárni, vagy pl ilyen nagy áruházat is, vagy pl kínai üzletek is lehetnek jók akár,én szeretem azokat az üzleteket is,hátha valamelyik boltban van tehát.
(Ja és tehát én nem odavalósi vagyok, tehát én nem vagyok jártas arrafelé)
Hát ilyen kendő, amit magadra tekersz, és akkor tudsz úgy elmászkálni a strandtól a büfébe, ott le tudsz ülni és asszem nem csöpögöd össze a széket, meg úgy kajáldában nem csak úgy natúrba' fürdőruhába mész, hanem tekersz még magadra rá valamit. :):) Szal az olyan, hogy sétálgatsz benne, addig takarja a hátsód, amig kint sétálgatsz a parton, és nem a vízben vagy, de mondjuk úgyis van rajtad fürdőgatya, de pl ha odaülnél a büfé teraszán a padra, és nem elvinnéd a kajádat, amit kikértél.
Szerintem ilyesmire való. Nekem is van, ilyen tök menő sötétkék-narancssárga-citromsága; és ilyen szép nagyra szétteríthető; amúgy még nem használtam, de már azértis megérte megvenni, mert baromi jól néz ki. :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!