A koronavírus járvány kirobbanása előtt volt egy kedvenc turkálóm Szombathelyen, nagyon sok csini ruhát be tudtam ott szerezni. Ez a Király Utca elején volt, azt hiszem Bon Marché volt a neve. Viszont áprilisban arra lettem figyelmes, hogy a feliratok a boltról lekerültek, és a belsejét is kiürítették. Valaki tud erről a turiról valamit? Volt egy ehhez kapcsolódó másik turi is a Domusnál, az emeleten. De szintén azt is szétboimbázták és minden felirat lekerült róla a koronavírus kirobbanása után.
A kérdésem az, hogy tud valaki jó turit Szombathelyen? A Kossuth Lajos utcában lévőt ismerem, de az nem győzött meg, nem volt túl nagy választék.
Használt ruha bolt lesz ugyan úgy. Csak átalakították Ma láttam. Ruhaözön vagy mi.
2020. jún. 11. 23:41
3/9 A kérdező kommentje:
2-es válaszolónak köszönöm a választ. :)
Véletlenül nem láttad, hogy mikor nyit? Nem volt kiírva? :)
A héten megpróbálok én is eljutni a Király utcába, megnézem majd.
2020. jún. 14. 19:19
4/9 anonim válasza:
Még nincs kiirva semmi suerintem. Minden nap elmegyek előtte ha van valami jelzem ☺
2020. jún. 15. 17:36
5/9 anonim válasza:
Lementem megnézni. Még semmi. Belül is még nincs bepakolva teljesen.
2020. jún. 15. 21:31
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon rendes Tőled. :)
2020. jún. 16. 22:43
7/9 anonim válasza:
25.-én nyit 7órakkor. 😊 ma láttam.
2020. jún. 18. 12:17
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) A hét elején én is sétáltam arra, de még nem volt kiírva semmi info. :) Remélem olyan jó lesz, mint az elődje. :)
2020. jún. 19. 20:43
9/9 anonim válasza:
ha jókat akarsz turkálni, utazz fel Pestre egyszer a Ferenc körúti Humana boltba. Az árak 2 naponta csökkenek, kollekcióváltás előtti napokban 100 ft-ért lehet darabját venni. Én rókig el tudok ott turkálni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!