Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan laposak és csúnyák...

Miért olyan laposak és csúnyák a modellek?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, az embernek el megy a kedve a vásárlástól, mikor meglátja hogy a modellen hogy néz ki a ruha. Persze nem minden esetben laposak és csúnyák a modellek, láttam szép formásakat is, de akkor sem bírom felfogni, hogy hogy állíthatnak ki ilyen testalkatú embereket modelleknek. Értem én hogy lapos, mert sok lapos lány van és látniuk kell hogy hogy állna rajtuk, de most komolyan mondom nektek, egy olyant láttam, olyan lapos volt mint egy férfi. Megtetszett a ruha, de el is ment a kedvem a látványtól, hiába tudom hogy rajtam másképp mutatna, mert jó alakom van, valahogy mégsem tetszik annyira, mintha mondjuk egy szép formás nő viselné. Miért így próbálják eladni a ruhákat? Szerintem esztétikusabb lenne szép modelleket öltöztetni, mint az ilyen deszkákat, lehet hogy többen is vásárolnának úgy. És az ahogyan most összeállítják az öltözetet, valami borzasztó. Ezek a nagy férfi bőr és farmer nadrágok nagyon rondán néznek ki egy nőn, aki konkrétan törik ketté a soványságtól. A mostani divat sem tetszik, én biztos nem vennék fel ilyen nagy bő férfi nadrágokat,csak skinny és mom jeanseket, szoknyákat hordok.

2021. dec. 23. 02:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
96%
Azért nem mondanám amugy meg, hogy csúnyák a modellek:lásd Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Adriana Lima, Irina Shayk, Taylor Hill, Sara Sampaio, na megy egy P. Barbi, mind különleges szép model, nyilván persze vannak nem annyira szép modellek, azok nem is lesznek olyan híresek.
2021. dec. 23. 13:03
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nyilván az összes modell ocsmány, piszkafa, ronda arcú, csak neked van isteni alakod, amit muszáj kismilliószor ki is emelned.

Kicsit sem vagy kisebbségi komplexusos.

Tényleg vannak nagyon sovány modellek, de a te drámázásod meg nevetséges. Én se vagyok vékonyka, mégse volt még rajtam egy bő szabású nadrág sem skinny...

2022. jan. 2. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!