Miért olyan laposak és csúnyák a modellek?
A legjobb az volt, amikor push up melltartót kerestem és a modell olyan lapos volt, mint a barátom. Lapossal nem lehet push up-ot demonstrálni. Nem is vásároltam onnan.
Nem kell szép modell arc, nézd meg a designerek modelljeit. De ez a soványság nem tudom miért jó.
A modelleknek még mindig NEM az a funkciója, hogy szépek vagy nőies alkatúak legyenek. Ezt rengetegen félreértik.
Az ő “kamaszos” alkatuk alkalmas arra, hogy sétáló ruhafogasok legyenek, mert a tervezőknek az a célja, hogy a ruhákra figyeljenek, és ne arra, hogy melyik nőnek milyen kerekded idomai vannak.
Hitelesen kell bemutatni a ruhákat, hogy minden apró részlet látszódjon rajtuk.
A másik ok pedig az, hogy a bemutatók/fotózások alkalmával nem érnek rá órákat szórakozni a lányokkal. Fontos, hogy mindenkinek ugyanolyan mérete legyen, hogy minél kevesebbet kelljen igazítani rajtuk, ne legyen köztük nagy magasságkülönbség.
Akik szerint soványak a mai modellek, úgy jó 20 évvel le vannak maradva.
Tessék itt egy aktuális bikini bemutató:
Nem olyan gebék, mint 20 éve, de még mindig messze vannak az átlagtól.
Az a vicc, hogy én olyan sovány vagyok, mint egy modell, csak alacsonyabb. 166 cm, 50 kg. Hogy lehet valaki 48 kg, 175+ cm?
Ilyen a valóságban alig van!
Amúgy attól még, hogy kicsik a melleim, nem leszek nőietlen. Alapból rajtam ez a mellméret arányos, szóval nagy mellel én speciel elég hülyén néznék ki.
De azzal egyetértek, hogy nevetségesek pl. Victoria's secret bemutatók, ilyen nőt még a kifutón kívül nem is láttam. Nem ezek fogják megvenni a ruhákat, hanem az átlagos nők.
Slussz poén, hogy hiába soványakkal reklámozzák, nekem nagyon nehéz sovány nőként normális ruhát találni. 85-60-87, gyenge B kosárral konkrétan csomó üzlet kiesik. Rengeteget nekem kell átszabni, hogy ne egy zsáknak nézzen ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!