Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mayo Chix kabát megér 60.000...

Mayo Chix kabát megér 60.000 forintot?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni téli kabátot, nem tudom mi az ami több éves befektetés lenne. Nem akarok utána pár évig kabátot venni, én sajnálok ennyi pénzt kiadni. Olyat szeretnék ami azért csinos, nőies. Szerinted?

2021. dec. 22. 17:42
1 2
 11/14 Zolo999 válasza:
91%
170/50-ig nagyon csinos, nagyon nőies, e felett mint tehénen a gatya. Szerintem nem jók az arányai, mert kínai méretezés? Bármelyik adásvételi csoport dugig tele van eladó Mayo kabátokkal. Ennek oka lehet, rizikós ennyiért ilyent vásárolni.
2021. dec. 23. 08:27
 12/14 anonim ***** válasza:
69%
Na persze. Majd elásom magam mert nem 170/50 vagyok ami amúgyis iszonyat gebe. Igaz ezek szerint, hogy a nők tudnak a leggonoszabbak lenni egymással... Pont hogy egy teltebb nőn a karcsúsítás miatt áll jól a Mayo kabát, a többi most divat oversize meg sehogy.
2021. dec. 23. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:
20%
semmilyen kabát nem ér meg 60 000 forintot.... Annyiból már kimegyek Angliába és vissza repülővel bakker...
2022. jan. 19. 13:39
 14/14 anonim válasza:
Először is a méretezés pont hogy nem kínai. 168 cm, 60 kg vagyok, abszolút nem sovány, erősebb vagyok comb tájékon, és mégis M-es méretű nadrágot veszek ott, közben a kínaiban kicsi rám ez a méret vagy extra nagy. Karcsúsitott kabàtok vannak, ami pont jól áll azokon, akik nem gebék, több ismerősöm hord, aki nem sovány testalkatú és jól áll rajta. A kötött pulóvereket szeretem a legjobban, mert nagyon jól mutatnak és melegek, és akárcsak a kabátokat, a pulikat is mintha rám szabták volna, pedig a kínaiba és más helyeken több próba után se jó vagy a méret miatt vagy a fazon miatt.
nov. 14. 14:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!