Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki hord még ilyen boxer alsót?

Ki hord még ilyen boxer alsót?

Figyelt kérdés

Konkrétan ilyen fényesebb anyagú laza boxeralsóra gondolok, selyem szatén anyagú. Mennyire népszerű ez még? Vagy tényleg olyan b...is?:)

[link]

2021. dec. 20. 10:21
 1/9 anonim válasza:
100%

Szerintem már nem nagyon hordanak ilyet, de a nadrág alatt vagy otthon nem látja senki.

És szerintem nem b...is!

2021. dec. 20. 10:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen lazább fazonút hordok általában, de pamut anyagút. Ez nagyon műszálasnak néz ki. Nyáron simán befülled.
2021. dec. 20. 11:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szorosabb rugalmasabb fazon jön be.

Ezek a bőszárúak nem tartják stabilan a szerszámot. Ide-oda fityeg, megnyomódik a gatyaszárban, kényelmetlen, így nem lehet mozogni, futni, guggolni.

Anyagra meg csakis pamut.

2021. dec. 20. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem veszek rövid nadrág alá még egy rövid nadrágot. És hosszú alá sem. Mindenképp beleizzad az ember s.gge, ha máshol nem, a sok ülésben a széken.
2021. dec. 20. 20:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem senki! :D én is pamutot hordok, ilyet, de műszálas/selyem nincs. Kényes, drágább és állítólag nem olyan jó
2021. dec. 20. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#3!

Régebben én is azt a szoros fazont hordtam. És mikor először vettem fel ilyen laza, bő típust, emlékszem hogy nagyon furcsa volt. De megszoktam és megszerettem. Főleg ilyeneket (pamut anyagút) hordok már. Ha felveszek egy szűkebb, szoros fajtát, az a furcsa, mert állandóan érzem, hogy szorongatja, nyomja a szerszámot, ami korábban fel se tűnt. Nem szorítja szó szerint, jó méretet veszek fel, de állandóan érzem, hogy rátapad, ami nekem nem kellemes érzés. Szóval nagyrészt megszokás kérdése.

Ebben a bő szárúban se úgy képzeld el, hogy állandóan fityeg, himbilimbizik a szerszám. A farmer nagyon jól tartja kívülről. Nem mozdul el, de pont az a jó benne, hogy nincs leszorítva. Valami buggyos, bő gatyában, vagy macinaciban tényleg fura lenne. De olyanokat nem hordok. Még itthon se. Ha valaki ilyeneket hord, abban lehet tényleg talán jobb a tapadós.

2021. dec. 21. 07:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Pasim hord ilyen vicces selyem boxeralsókat, szerintem egyáltalán nem b..is nekem nagyon bejönnek rajta:)
2021. dec. 21. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Ilyet én csak alváshoz veszek fel

22

2022. jan. 1. 11:01
 9/9 anonim ***** válasza:

20/ éves vagyok.

Én nem hordok Szatént, de pamutból igen, IMÁDOM hogy szabadon libeg lóghat a farkam, eddig mindig tapadóst használtam, aludni meg mesztelenul.

febr. 13. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!