Sokan hordotok fecske (slip) alsót? A munkahelyemen mindenki boxert hord. Kezdem kínosan érezni, hogy csak én hordok slipet. (34)
En is slipet hordok, nyaron ferfi tanga fokent.
23
Elnézést, hogy nőként belerondítok, de a boxer sokkal férfiasabb és vonzóbb a férfiakon, mint a fecske.
Szóval barátnőszerzés szempontjából egyértelműen előnyösebb a boxer.
Fecskét inkább az idősebb, maradiasabb pasik hordanak.
De természetesen mindenki azt hord, amit szeretne, én csak elmondtam a véleményem és a megfigyelésem.
7-es
Hogyan kell férfi öltözőben barátnőd szerezni? (Gondolom nem az irodában mászkálnak boxerban). Egyébként meg meleg, kényelmetlen és amúgy is egy rövid gatya.
8-as! 😃
Nem mondtam, hogy férfi öltözőben kell barátnőt szerezni.
Viszont ha randizgatsz egy lánnyal, és eljutottok odáig, hogy lefeküdjetek, a lányok többségének kiábrándító látvány lesz, ha fecskében fog látni. Persze kivételek mindig vannak.
És ha megfelelő minőségű és anyagú darabot találsz, az nem lesz túl meleg és kényelmetlen sem. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!