Srácok, ti milyen márkájú és fazonú alsónadrágot hordotok? Érdemes szerintetek márkás alsót venni? Kort is írjatok kérlek!
Milyen márkájú alsókat vesztek? Mennyire ragaszkodtok a márkához? Hol veszitek? Kényelmesen elfér benne a csomagotok?
Köszi a válaszokat. 24F
Az f&f tényleg ennyire jó? Már hallottam, hogy nem rossz vétel.
Viszont a kényelmen kívül ezek az alsók mennyire tartósak? Nem nyúlnak-e pl vagy nem bolyhosodnak-e?
Nekem bevalt tapadost nem szeretem de ezekben Jok ki emelik latszatra meg jol ezi benne farkam magat
Armanynak fele kamu es tul arazott de milyen szeretnel tapados laza?
Ha jók, akkor nem sajnálom a pénzt rá, bár darabja 5000-ért semmiképp nem kéne. Nem tudom azok mit tudhatnak.
Elég sokféle van már a boltokba és épp ezért nehéz dönteni, hogy melyik márkát érdemes választani. Én a szoros boxert kedvelem, de láttam egy armani fecskét is, aminek tetszett a formája. Elég kifinomult volt a szabása, de nem tudom például, hogy nem kicsi-e elől vagy nem-e látszana ki a fanszőr.
Ami még fontos, hogy a pánt ne vágjon be nagyon és ne csússzon fel a szára a boxernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!