Srácok, ti milyen márkájú és fazonú alsónadrágot hordotok? Érdemes szerintetek márkás alsót venni? Kort is írjatok kérlek!
Milyen márkájú alsókat vesztek? Mennyire ragaszkodtok a márkához? Hol veszitek? Kényelmesen elfér benne a csomagotok?
Köszi a válaszokat. 24F
Első komment, egyelek meg... "Nekem ami márkásabb.. F&F" :D. Létező egyik legolcsóbb márka szerintem ami van.
A márkásabb alsónadrág nem itt kezdődik.
Amúgy nekem van Ralph Lauren, Calvin Klein, Hugo Boss, Supreme. Volt egy Versace is.
Pont ugyan olyan az összes. Pár év után a mosások miatt kuka ígyis úgyis. A Versace az 15 papír volt. Egy darab. Az amúgy egész jól bírta, kicsivel tovább mint a többi. De azt a felárat egyáltalán nem éri meg. Csak menő, márkás, ennyi. De annyival nem jobb, nem bírja tovább.
Sajnos ne reménykedj benne, hogy ha drágábbat veszel, az majd 10 évig jó lesz. Ugyanúgy kopóeszköz az 500 forintos alsónadrág is, az 5000-s is, meg a 15 ezres is.
Valaki teszkósból tart otthon 30 darabot, nekem márkásabbak közül van mondjuk 15, amit aktívan hordok. Hála égnek elvannak egykét évig, tehát nem ezeken fogok spórolni. És szeretem a márkás dolgokat.
A felsoroltaid fele kamu hamisitvany egyebkent
A marka egy termek vagy szolgaltatas neve.
Es nem ad többet 15 ezeres also egy 3000 alsonal de persze lehet felvagni kinai hamisitvanyokkal is
#14: Ezt a 13-as kommentemre mondod?
Csak mert hivatalos márkabotlból / hivatalos weboldalról van mindegyik. Az biztos kamu... :D
És attól függetlenül hogy ilyeneim vannak, pont ezt írtam. Hogy a drágább sem jobb.
Érdekes, ha valaki 500 forintos alsónadrágot hord, az nem baj. Ha valakinek olyan van, ami 3-4-5 ezer / darab, az tuti kamu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!