Budapesten melyik színtanácsadót javasolnátok?
Páromat ajándékoznám meg vele. Én egyáltalán nem értek hozzá, viszont látom, hogy rengeteg választék van! :D Kit javasoltok? Kivel van tapasztalatotok?
Köszi!
asszem ,ilyen stylist-ra gondol, aki megmondja, hogy milyen stílusú, fazonú ruhák állnának neki jól, és milyen színben.
én amúgy nem értek hozzá.
*amúgy, ha a párod nem panaszkodik saját magáról,hgoy rossz a stílusa, akkor te szerintem ne akard őt megváltoztatni. ha bénán öltözködik, akkoris fogadd el őt úgy, ahogy van, ha szereted. szal, hogy ne akard őt megváltoztatni, ha rossz neki az ízlése, akkor fogadd el.
amúgy van olyan weboldal, ahol szoktak ilyet, hogy írni lehet nekik üzenetet, és akkor ott van stylist, fodrász, meg ruhák, és akkor ott úgy feldobják a kinézetét valakinek , ez a célja, és akkor csinálnak róla egy fotósorozatot, hogy beállítják az embert is, hogy hgoy álljon, meg a fényeket. na, szal, ilyet én tudok, talán férfiakat is fogadnak, mert ilyen képeket én eddig ott nőkről láttam,de lehet , vannak férfiakról is; de amúgy lehet,hogy ilyen több helyen is van, én ezt nem tudom; viszont szal ja, ezt privátban leírom, akit érdekel amire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!