Milyen évszaktípusba tartozhatok?
Nézegettem honlapokat, ahol leírják pontosan, melyik évszaktípus milyen, de nem tudom megállapítani. Volt arról is egy cikk, hogy sokan tévesen zárják ki magukat a tél kategóriából, mert nem elég sötét a hajuk hozzá, és megtéveszti őket a hófehérkés példa. Ezek után már végképp nem tudom. Kitöltöttem teszteket, általában a tél és a nyár vagy ezek határesetei jönnek ki, de nem vagyok biztos.
Az eredeti hajszínem világosbarna. De az az érdekes, hogy eléggé sokat tud változni, télen sötétebb. Egyébként ilyesmi:
Vannak benne szőkés/vöröses csillogások, de alapvetően mégis seszínűnek, hamvasnak érzem. utoljára óvodában voltam szőke, iskolában már barna volt a hajam (de érdeke,s hogy egyesek mégis szőkén emlkékeznek rám, pedig úgy biztos nem láthattak).
A szemem kék, erőteljes kék körvonallal, ilyesmi:
Nincs benne semmi sárga vagy barna.
A bőröm világos, de az arcrózsám pirospozsgás. A szemem alatt kékes, a csuklómon az erek inkább zöldesek (azt olvastam, hogy ez is számít), az ezüst ékszerek jobban állnak, mint az aranyak. Le tudok barnulni, de nem túl gyorsan. Szeplőim az arcomon egyáltalán nincsenek, de középbarna anyajegyem sok van a kezemen.
A szemöldököm világos, ilyesmi:
Vagy:
A szempillám sem igazán sötét.
A hajam volt már fetsve szőkére, burgundi vörösre/vöröses árnyalatú barnára, csokibarnára is, és mindegyiket volt, aki dicsérte. Talán a csokibarna állt a legjobban. Jól állt a lilás rúzs (főleg amikor volt a hajamban pici intenzívebb szín), a narancssárga rúzs viszont borzasztóan áll. Sokak szerint a piros nagyon jól áll nekem. A szürke is jó.
Ha lehet, olyan válaszoljon, aki ért hozzá. Nem akarok gonosz lenni, de egy csomó oldalt én is átnyálaztam, és igazából nem jutok dűlőre, szóval az nem segít, ha linkeltek egy sokadik honlapot.
Egy ismerősöm szerint, aki vett már részt színtanácsadáson, tél típus vagyok vagy hideg nyár, tél/nyár, de ő még sosem látott természetes hajszínnel, szóval nem tudom.
Előre is köszönöm.
"Sokak szerint a piros nagyon jól áll nekem. A szürke is jó."
Ez a rész félreérthető lett, mert előtte a rúzsokról írtam, de itt már a ruhákról beszélek.
Komolyan azt várod, hogy a sok "ilyesmiből" majd megmondja itt bárki, hogy milyen színtípusba tartozol?
Jól áll a piros? Hát képzeld, mindenkinek jól áll a piros, ha megfelelő árnyalatú.
Nézd meg magad hófehérben és feketében. A nyaraknak nem áll jól egyik sem, mert a fehérben sápadtak lesznek, a feketében meg halványak.
Itt csak is az számít hogy melyik színek állnak jól.
Amit a színtanácsadók kendőkkel csinálnak, te otthon még az összes ruhával, anyaggal amit találsz.
Ajánlom Varga-Győrik Georgina Insta és Facebook oldalát, nagyon sok szín összehasonlító posztja és sztorija van.
"Komolyan azt várod, hogy a sok "ilyesmiből" majd megmondja itt bárki, hogy milyen színtípusba tartozol?"
Igen, ugyanúgy, ahogy az összes többi kérdezőnek.
Nem áll jól mindenkinek a piros, és ezen kívül rendgeteg mást is írtam.
Másodiknak köszönöm.
Minden színtípusnak megvan a saját pirosa, hideg-meleg, telített-telítetlen.
Én is írtam neked hasznosat a fehér-feketéről, úgy látom ezt semmibe vetted, pedig ez dönthet igazán a tél/nyár dilemmádon.
Azt írtad, hogy nagyon utána jártál. Hát talán mégsem.
Biztosan a hidegebb tipusokba tartozol. Tehát nyár vagy tél. Szerintem az élénk telet és a sötét telet kizárhatod, a leírtak alapján. Nem túl nagy a kontraszt a szem és a hajszíned között, nem olyan rikító az eltérés, ha jól értem, tehát nem élénk tél. A sötét teleknek pedig nem szokott kék színű szeme lenni. A hideg nyarat is kizárhatod szintén az élénkség miatt. Tehát a lágy nyárból, a világos nyárból és a hideg télből tippelnék az egyikre...
A hideg telet is kizárnám, szerinrem neked nincs olyan sötét a hajszíned. (Tudom, hogy nem csak a fekete és a sötétbarna haj tartozik a típusba)... A világos nyár mellett állapodnék meg, mert nem gondolom szürkésnek a szemed.
Laikus vagyok, de én is sokat foglalkoztam a témával. Elég biztos vagyok benne, hogy én lágy nyár vagyok. De ezt kép nélkül nehéz megállapítani. Szóval, ne vedd biztosra a dolgot.
7-es
Ennyit kihozni a semmiből...
7-es, köszönöm a válaszod.
8-as, csak sikerül igazolni a az arroganciádat magad előtt valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!