Szerintetek milyen színtípusba tartozom? Milyen színű ruhákat érdemes hordanom?
A szemem olyan zöldeskék, az írisz körül szürke gyűrű. Ha kék ruhát veszek fel kéknek hat a szemem, zöldben zöldesnek, szürkében szürkének. Szóval ilyen " színjátszós".
A hajam most ombre de már kopott/ lenőtt. Eredetileg seszínű, gyerekként szőke volt, de mar 6-7 éves koromra besötétedett szőkésbarnára. Sokáig melíroztattam, a szőke barna tincsek jól álltak, feldobták az arcom. A sötétebb színek, mint a csokibarna, vörös stb nagyon rosszul állnak, sápasztanak és 10 évvel öregítenek.
A bőröm sápadt/ sárgás tónusú. Semmi bőrpír, inkább sárgás, az arcom sápadt,de a testem bőre nyáron könnyen barnul sosem ég meg. Arcomon az orr mellett halvány sárgás szeplők vannak. Az erek nem nagyon látszanak a bőrömön de inkább zöldesek.
A szemöldököm szempilláim világosak de nem azok a nagyon halványak.
Tudom volt már rengeteg ilyen kérdés , de egyiknél sem találtam olyat ami segíthetne. Köszi előre a válaszokat! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!