Pull and Bear vélemények?
Hát olyan nagyon drágák nincsenek bár nekem az de kinek mi. Én szeretem nagyon pl. Hasonlit a bershkához csak egy kicsit olyan módosabb vagy hogy mondjam. A ruhák minősége jó de meg kell fizetni. leaárazások pedig biztos ott is vannak.
Példának egy hosszitott ing olyan 6-8 ezer ft.
én nagyon szeretem, az onnan származó ruháim elég jól bírják, pedig sokat hordom őket, de mondjuk tényleg nem a legolcsóbb üzlet. Olyan stradivarius árkategória, de a stílus az elég más.
És leárazások szoktak lenni és akkor nagyon jó áron lehet ott vásárolni.
köszönöm szépen a választ!
értem,hogy mire gondolsz.. nekem a bershka elég unszimpatikus üzlet, de ez jobban tetszik. :)
köszönöm neked is!
gondolkoztam rajta, ti milyen stílushoz sorolnátok a Pull and Bear-t ?
köszönöm a válaszokat!
hát én is tinilánynak számítok még,szal az nekem pont jó! bár elég válogatós vagyok,de remélem találok majd vmi kedvemre valót :D
szerintem nagyon jó;)
amugy a PnB, Bershka, Zara, Stradivarius ugyan az a cég elvileg! minőségileg ugyan az amugy még az árcédula is ugyan olyan;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!