Szilveszteri buliba gáz ujjatlan?
Figyelt kérdés
Sima egyberuhaba mennék.Hosszú ujjú kéne inkább? Nagyobb szórakozóhely ahol ki kell menni cigizni kabátot meg az őrzőbe kell letenni aztán egyszer lehet csak kiváltani2021. dec. 14. 14:42
1/5 anonim válasza:
Necces, hogy fázni fogsz. Egy kendőt vagy sálat vigyél magaddal, amit magara tudsz teríteni, ha kell.
2/5 anonim válasza:
Ha gyakran fogsz kimenni cigizni, akkor vigyél valamit mellé, min kendő sál, mert nagyon meg fogsz fázni.
4/5 anonim válasza:
Ha van olyan hosszújud amit alátudsz venni és jól néz ki akkor szerintem mindenféleképp vegyél fel, pulcsit vagy blézert, kendő, sál,
5/5 anonim válasza:
Nem gáz, pláne ha bírod a hideget. Én mindig ujjatlan miniruhában mentem eddig, volt olyan év, amikor kabát sem volt rajtam, annyit ittunk, hogy nem fáztam 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!