Gáz, ha végzős orvostanhallhatóként nem hordom a köpenyt, mert megsülök benne és ujjatlan fehér fölső van rajtam?
Figyelt kérdés
Ilyesmit. A nadrág hosszú fehér, zokni, papucs, de eddig senkit se zavart ez a felső. De ma megkérdezték, hol a köpenyem :D
2021. júl. 20. 21:50
1/17 anonim válasza:
Laborba, laborköpeny nélkül bemenni felelőtlenség.
2/17 A kérdező kommentje:
Nem labor :) Bocsi ez kimaradt.
2021. júl. 20. 21:57
3/17 anonim válasza:
Igen gáz. Sok helyen nem véletlenül előírás a köpeny használata.
4/17 anonim válasza:
Mondjuk aztól is függ milyen osztályon vagy. De ez elég gáz. Nem véletlenül előírás sok helyen a köpeny, nagyon sokat véd.
5/17 A kérdező kommentje:
Nincs vér, járóbetegek vannak inkább.
2021. júl. 20. 22:23
6/17 anonim válasza:
Egy orvostanhallgató nem kerdőjelezi meg a szabályokat...
Kamu...
7/17 anonim válasza:
Én is gáznak tartom, és emellett helytelenítem a köpeny használatának mellőzését végzősként.
Az is igaz, hogy én laborban dolgozom, nálunk előírás a hosszúujjú laborköpeny.
Esetleg valami ilyesmi stílusúra nem gondoltál?
Gombos, rövidujjú, de mégis "hivatalosabb/egészségügyisebb", vagy hogyis mondjam. :D
8/17 anonim válasza:
Ez nem gáz/nem gáz kérdés. Előírás szerint kell vagy nem???
9/17 anonim válasza:
1.: A köpeny védi a ruhádat.
2.: Ujjatlannál belátni a csecsedhez.
3.: Minden nap beretválod a hónaljadat?
10/17 anonim válasza:
Hányas voltál infektológiából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!