Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Valahol lehet ilyen mintás...

Valahol lehet ilyen mintás (fekete-fehér kockás) felsőt kapni Magyarországon?

Figyelt kérdés

Egy instagram sztoriba láttam, de csak valamilyen külföldi webshop-ba lehet kapni az alábbi felsőt:

[link]

Valaki tud esetleg üzletet Magyarországon, ahol lehet ilyen mintás felsőt kapni? Nem muszáj, hogy haspóló legyen de azért minimum rövid ujjú vagy ujjatlan (szóval ne ing meg ilyesmi, mert olyat már találtam, de nem igazán az én stílusom). Próbáltam rákeresni, de nem jártam sikerrel, ezért gondoltam megkérdezem itt, hátha valaki látott ilyet valahol.

2021. máj. 16. 00:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
H&m-ben voltak hasonló crop felsők.
2021. máj. 16. 01:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Tegnapelőtt voltunk a h&m-ben, én is azt hittem ott lesz ilyen, de sajnos nem volt :(. Azért köszönöm a választ!
2021. máj. 16. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Ha nem találsz, akkor neten rendeld. Csak a hátránya az, hogy nem biztos hogy jól fog állni rajtad
2021. máj. 16. 20:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam rá, de sajnos nekem az ilyen rendelések valahogy sose jönnek össze :(. Van, hogy egy pólóból az M-es épphogy jó máskor meg az XS-s kell. Ráadásul, ahogy írtad, arra sincs garancia, hogy jól fog állni. Azért várom még a válaszokat, hátha valaki tud segíteni❤️
2021. máj. 16. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jobb idő lesz, megint eljön a crop top szezonja. Mindenhol ez fog folyni a csapból, de nem biztos, hogy ez a kockás lesz. Érdemes minden ilyen tini butikot megnézni vagy a weboldalon csekkolni. (New yorker, sinsay, stb)
2021. máj. 16. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem pont olyanok, de kockás:

[link]

[link]

2021. máj. 16. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!