A kérdező szavazást indított:
Igen.
Csak olyat, amelyiknek szélesebb a vállrésze, és nincs a nyaknál kivágása (vagyis nem olyan, mint a trikó).
Nem.
22 szavazat
1/8 anonim válasza:
Van pár darabom, de csak itthon hordom, a kapun nem megyek ki benne.
2/8 anonim válasza:
Nem, de szeretnék mikor ki leszek gyurva
3/8 anonim válasza:
Megvan, milyen trikópánt szélesség az ideális utcai darabnak, a túl vékony (asszonyverős) és a túl széles (ujjatlan póló) is hülyén tud kinézni. Nyakkivágás méretet illetően ugyanez.
5/8 anonim válasza:
Én magam nem hordok, de nincs vele gondom, aki jól érzi magát benne, hordja nyugodtan.
8/8 anonim válasza:
Nekem van egy vagy kettő de igazából én nem érzem annyira jól benne magam azon kívül mikor edzettem, mert ott jó volt hogy szabad de amúgy idegesítő meg nem utcára való. (Szerintem)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!