Céges utolsó napra jó lenne így? Délelőtt az irodában ajándékozás meg ilyenek, utánna étterem aztán buli lesz a program. A trollkodók ne is probálkozzanak mert kapásból jelentem őket. Remélem jó a link, nem tudom hogy ez a feltöltős oldal jó e.
Nem rossz a szoknya, de tényleg sem irodába sem céges rendezvényre nem való. Egy munkahelyen illik az írott és íratlan szabályok szerint megjelenni, ami általában magába foglalja, hogy a szoknya legalább térdig érjen.
Összességében szerintem jó ez a szett, de egy munkahelytől független rendezvényen, szórakozóhelyen kéne viselned. Egyedül a cipő az ami nekem abszolút nem tetszik.
Ez épphogy eltakarja a hátsód! Én csak akkor láttam egy-két lányt így öltözni munkahelyre, mikor telefonmarketinges munkám volt, tehát ügyfelekkel nem találkoztunk személyesen, és az iroda sem egy komoly iroda volt, de ez már jó rég volt. És csak nyáron voltak olyanok, akik ilyen rövidet vettek fel, de ők se mindig. Ősszel, télen minden szoknyás lány hosszabb szoknyát hordott. Egy buliba felveheted, de nem tudom, ott is a mozgástól, ha táncolsz vagy csak mész ide-oda felcsúszhat, kilátszik a hátsód.
Ez borzasztóan rövid. Lehet, hogy hátul hosszabb mondjuk, ez annyira nem derül ki a fotóból. Tehát partizni jó, de nem céges partira való, meg nem hétköznapokra, munkahelyre.
Ősszel, télen akkor sem lenne jó hétköznapokra, ha éppen nem dolgozni mész, hanem csak úgy valahova, mert nagyon nyárias az anyaga. Egy buliba még télen is elmegy, mert ott mindenki bohókás, iszik, flörtöl, ott nem ez a lényeg, de utcai viseletben számít, hogy vastagabb, téli anyag legyen, na meg kicsit hosszabb, különben olyan fura hatást kelt, hogy egy kis nyári cuccban van valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!