Céges utolsó napra jó lenne így? Délelőtt az irodában ajándékozás meg ilyenek, utánna étterem aztán buli lesz a program. A trollkodók ne is probálkozzanak mert kapásból jelentem őket. Remélem jó a link, nem tudom hogy ez a feltöltős oldal jó e.
2021. dec. 9. 09:27
11/28 anonim válasza:
Leírnád hogy hol dolgozol, milyen területen? Melyik az a munkahely ahová ez a szerelés jó? Van tippem rá, de szerintem mindenki tudja mire gondolok.
12/28 anonim válasza:
Nem kell feltétlenül arra gondolni. Majd minden nagyobb intézménynél van egy dekoratív fiatal lány, akinek a munkaköre nem egészen tisztázott, de hétköznapokon felvidítja a férfi kollégák hangulatát, reprezentatív eseményeken pedig jól mutat. Jellemző hivatali öltözetük a mélyen dekoltált blúz, miniszoknya, tűsarkú.
14/28 A kérdező kommentje:
17: Nincs dekoltázsom. A többieknek meg egy nagyobb cég irodáján dolgozok. De ti legalább nem trollkodtok, köszönöm a válaszokat!
2021. dec. 9. 16:09
15/28 anonim válasza:
Ha nem valami hostessként dolgozol, hanem rendes irodában, akkor ez a szerelés nagyon nem odavaló. Akár szólnak, akár nem (attól még, hogy nem szólnak még megvan a véleményük). A szoknya túl rövid. A fekete harisnyával a világos szoknya, cipő nagyon tré. Vegyél fel egy sötét, térdig érő szoknyát zárt orrú, sötét cipővel, esetleg csizmával.
16/28 anonim válasza:
szerintem ezzel tobb baj is van:
- a harisnya nyitott orru cipovel gaz
- a szoknya tul rovid, inkabb bulis, munkahelyre en tuti nem vennem fel
- az egesz szett olyan 10-15 evvel ezelotti divatot tukroz, kicsit prolis
- ilyen idoben vekony harisnya meg kis cipo nem valami okos otlet.
osszessegeben en a felsot/blezert meghagynam es inkabb egy sima fekete farmert vennek fel hozza fekete bokacsizmaval (az lehet magassarku is akar).
17/28 A kérdező kommentje:
Többen is írtátok hogy munkahelyre nem való ez a szoknya pedig már volt rajtam és nem szóltak miatta.
2021. dec. 18. 16:19
18/28 anonim válasza:
17: attol meg, hogy a szemedbe nem mondjak, siman lehet, hogy a hatad mogott kibeszeltek. meg lehet ugy vannak vele, ertelmes ember ugyis tudja magatol, hogy nem NORMALIS munkahelyre valo a szett, aki nem tudja, arra kar a szo. persze ha a sarki dohanyboltban dolgozol, ertehto, h nem szoltak.
19/28 A kérdező kommentje:
18: Egy irodában dolgozok nem a "sarki dohányboltban"
2021. dec. 26. 13:53
20/28 A kérdező kommentje:
A kérdésem ugyanerre a ruhámra vonatkozik, csak másik felsővel. Randira sem lenne jó? Vacsi, mozi...
2022. ápr. 12. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!