Nekem nagyon tetszik, a fejfedők (és nyilván a fegyverek) kivételével szívesen hordanám is. A fejfedők is jól néznek ki, csak én gyűlölök mindenféle sapkát, kalapot és egyéb entitást a fejemen.
Amúgy fura, mert én is elítélem a (hobbi)vadászokat, de nekem mindig is tetszett az öltözékük. :D
Nem mindenki van oda a hobbiból való öldöklésért. Szerintem fura, hogy neked ez fura. :D
#9 előbb néz utána, mit is csinál egy vadász. És erről nem a Bambi a leghitelesebb dokumentumfilm talán..
Ők azok akik takarmányokat visznek a vadaknak, karbantartják a kerítéseket/kilátókat, megfigyelik a populációt, tenyésztenek, nehogy egyik faj túlnépesedjen/kihaljon a környéken. Meg persze a sebzett állatokat is kilövik, me szenvedjen tovább.
Tudod ha sok a ragadozó, akkor veszélyeztetve lesznek a növényevők, úgyhogy ez rohadtul nem az öldöklésről szól, amiről te beszélsz az az orvvadászat és semmi köze a vadászokhoz.
A kérdésre válaszolva, vannak szettek, amik jól állnak rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!