Hogy vásároltok ruhákat? Olcsóbból többet ami tetszik?Vagy drágábból,elvileg minőségibből kevesebbet?
Figyelt kérdés
2021. nov. 23. 23:00
1/2 anonim válasza:
Valahol a kettő között. Közepes árkategóriából nem olyan sokat. Tiniként olcsóból vettem többet, de idővel rájöttem, hogy ez nem éri meg annyira, mert nem olyan jó minőségűek és nagyon kevés olyan volt, amit igazán szerettem is, tökéletes lett volna számomra. Sajnos jópár olyan ruhám is volt, ami a boltban még jónak tűnt, de egész nap hordva már nagyon nem volt kényelmes és így kb soha nem volt rajtam. Ezek miatt erről leszoktam és inkább költök kicsit többet, de azok legyenek tényleg jók. Kimondottan drága dolgokat viszont nem szoktam.
2/2 molnarmarcell21 válasza:
Többet sosem veszek :) A minőség szempont, de nem az egyetlen. Mivel kevés ruhát veszek, alaposan utána szoktam járni.
Először is rá szoktam guglizni arra, hogy "best xy", hogy lássam mi a trendi, mi a választék, mikor minőségi, mire kell odafigyelni.
Másodszor utánaolvasok a történetének, van több ezzel foglalkozó oldal. Mivel klasszikusan elegáns a stílusom, gyakran kifejezetten ikonikus darabot választok.
Végül jöhet az elérhetőség (próba nélkül nem veszek semmit), ár, származás (lehetőleg magyart veszek), na meg hogy tetsszen vagy épp hogy lehessen párosítani a ruhatárammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!