Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy mondjam meg a pasimnak...

Hogy mondjam meg a pasimnak és az anyukájának, hogy nem tetszik a cioő amit kaptam?

Figyelt kérdés

Évfordulónk volt a barátommal és egy cipőt vettek nekem az anyukájával.

11.000 Ft-ba került, ami nem kevés, sose volt ilyen drága cipőm.

Az a cipő amit kaptam, nagyon mem tetszik, teljesen az ellentéte az enyéimnek...előre tudom sose veszem fel.

Hogy mondjam meg nekik anélkül, hogy megbántanám őket, hogy ez a cipő nem tetszik?

2021. nov. 24. 16:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell megmondani. Tedd el szépen, majd pár év múlva előkerül és túl adsz rajta.
2021. nov. 24. 16:29
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Sose adnék ruhát másnak ajándékba, épp ez miatt. Esetleg néha vedd fel, amikor mész az anyukájához, kb 1-2 alkalommal, hogy ne bántsd meg őket.. Szerencsére a cipők elég szezonálisak, így előfordul, hogy nem ismered meg és lejjebb csúszik a szekrény aljába
2021. nov. 24. 16:32
 3/20 anonim ***** válasza:
70%
Én meg simán megmondanám. Elkérném a blokkot és becserélném olyanra,ami tetszik és megkérném,hogy legközelebb velem vegyenek. Volt is már ilyen,nem volt sértődés miatta.
2021. nov. 24. 16:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod amit érzel. Hogy nem akarsz hálátlannak tűnni, de inkább vigyék vissza, mert kár lenne érte, hogy nem használod. Vagy kamuzd be, hogy a sarkánál belül töri a lábad! Ott, ahol az ín kezdődik! Nekem pl. szinte az összes olyan.. :)
2021. nov. 24. 16:57
 5/20 anonim ***** válasza:
7%
"11.000 Ft-ba került, ami nem kevés, sose volt ilyen drága cipőm." :D
2021. nov. 24. 17:23
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Bunkó vagy #5 ös! Nem mindenki keres fél millát,vannak szegényebbek is!
2021. nov. 24. 17:25
 7/20 A kérdező kommentje:

5ös, most ezen mi vicces?

A többieknek köszönöm.

Megírtam a barátomnak az igazat, nagyon kíváncsi vagyok mit fog reagálni rá :(

2021. nov. 24. 17:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Majd mesélj mit reagált!
2021. nov. 24. 18:42
 9/20 A kérdező kommentje:
Megharagudott, azt mondta soha többet nem vesz nekem semmit vigyem neki vissza azonnal...szóval igen, teljesen megharagudott:(
2021. nov. 24. 19:52
 10/20 A kérdező kommentje:
Meg nyilván flegmázik és csak annyit ír, hogy oké, ja, stb.
2021. nov. 24. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!