Hogy mondjam meg a pasimnak és az anyukájának, hogy nem tetszik a cioő amit kaptam?
Évfordulónk volt a barátommal és egy cipőt vettek nekem az anyukájával.
11.000 Ft-ba került, ami nem kevés, sose volt ilyen drága cipőm.
Az a cipő amit kaptam, nagyon mem tetszik, teljesen az ellentéte az enyéimnek...előre tudom sose veszem fel.
Hogy mondjam meg nekik anélkül, hogy megbántanám őket, hogy ez a cipő nem tetszik?
Hidd el, ez sokkal jobb, mintha következő születésnapodra megjelenik egy újabb ronda valamivel, amit jópofizásból hordanod kell.
Dőlj hátra, vége.
Jó, hogy elmondtad neki! Buta, ha ilyenen meg van sértődve.
(11.000 ft-os cipő az olcsónak számít. Normális, minőségi cipő 20.000 től kezdődik )
14es
Az eddigi legdrágább cipőm 7.000 Ft volt, kínais...és 4 évig hordtam.
Szóval ennyit a minőségnek.
15ös
Írtam, hogy köszönöm, örülök, hogy gondold rám, nagyon aranyos volt és nem akarom megbántani vagy hálátlannak tűnni, de nem érzem ebben a cipőben jól magam.
Cipovel egyutt a pasit is dobd a kukaba, nem er ennyit az egesz.
Gondolom meg nagyon kis tinik lehettek, elofordul az ilyesmi. Majd jon mas, aki boldogga tesz :)
Nekem is volt kínai cipőm... úgy értem, hogy minőségi, hogy kényelmes.
Nekem nem volt jó tapasztalatom vele, borzalmasan nyomott.
Nem leszólni szerettelek volna , tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki költhet cipőre annyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!