Házibuliban vagy baráti összejövetelen gáz átöltözni?
Én lány vagyok, de mégis folyton öltözök/vetkőzöm, télen több réteg ruha van rajtam, ilyenkor ősszel hordok magamnál cicanacit és azt szoktam felhúzni a szoknya alá, akár harisnyára is, ha fázom.
Nem csinálok ügyet belőle, amikor a barátaimmal vagyok, akkor meg főleg nem, csajos estéken kb mindenki cicanaciban szokott lenni pólóval...
Ezek szerint nem voltál még after partyn.Oda mindenki alapból visz válóruhát.
Vége a dizsinek,irány fel valakihez,mindenki lezuhanyoz,átöltözik és folytatódik a buli:).
Szerintem nem gáz, bár én kissé furcsának találom.
Ne érts félre, engem nem zavarna, ha átöltöznél de nekem még sosem volt ilyen gondom.
Lehet, hogy nem hordok annyira vastag nadrágokat vagy azokon a helyeken ahol én megfordulok nem olyan magas a hőmérséklet, nem tudom... de nekem nem szokott annyira melegem lenni, hogy váltóruhát kelljen magammal vinnem.
Felülre pólót vagy inget veszek (rá felső, kabát) és ilyenkor csak abban vagyok így pont jó, nincs melegem alul sem.
De különbözőek vagyunk, végül is semmi ciki nincs abban, ha te átöltözöl. Házibuliban kb. észre sem veszik, baráti összejövetelen pedig elvileg a barátaiddal vagy akik megértőek és ke4velnek, ezért nem cikiznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!