Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy legyek nőies, elegáns...

Hogy legyek nőies, elegáns egy olyan munkahelyen, ahol muszáj sportos ruházatban lenni, mert hajolgatni, guggolni kell, por van, stb.?

Figyelt kérdés

Nem akarok szexi, kihívó, dögös lenni. Vannak lányok farmer + haspóló kombóban dolgoznak, de az nem az én stílusom. Én eleganciára törekszem, klasszikus nőiességre. Én nem azt akarom, hogy megbámuljanak, inkább hogy tisztelettel, hölgyként kezeljenek. (Bár szerintem a kihívóan öltöző lányokkal is tisztelettel kellene bánnia a férfiaknak!) Jelenleg mindig melegítőnadrág + a munkahelyem által kibocsátott pulóverben dolgozom. Hozzá converse, szempillaspirál, a hajam jó. (Persze ne undi szöszös melegítőre gondoljatok, inkább szebb anyagú, szebben kinéző melegítőre.) De úgy érzem, bár megfelelő ez a viselet a munkahelyemen, de tulajdonképpen nem érzem magam így igazán jó nőnek. Próbalkoztam már testhez álló sportnadrágban dolgozni, tudjátok amiben gyúrni járnak a nők, de az se jó, az csak leköveti az alakot, vagyis sokat láttat, és közel sem elegáns.

Alakom magas vékony, ha az számít, hogy mi áll jól.

2021. dec. 2. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Kérdés, milyen munkahelyről van szó, ha raktár vagy hasonló, ott ne akarj nőies lenni, oda nem illik, munkaidő után lesz rá elég alkalmad.
2021. dec. 2. 11:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

egy poros munkahelyen hajolgatsz es ott akarsz elegans lenni?? ez kb akkora baromsag, mintha turazni akrnal menni magassarkuban vagy melegitoben szinhazba.

ha nem olyan a munkad, nem kell elegansnak lenni. ha csak elegansan erezed ‘jo nonek’ magad, akkor valts irodai munkara es kesz. egyebkent pedig valoszinuleg senkit nem erdekel, hogy nezel ki a munkahelyeden. hajad, sminked legyen szep, esetleg egy csinos fulbevalo, igenyes koromlakk es kesz.

2021. dec. 2. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Munkaruhát nem adnak ilyen helyen? Jól szabott, karcsúsított kezeslábasban nagyon szexik tudnak lenni a lányok.
2021. dec. 2. 13:59
 4/4 Metionin ***** válasza:
100%
Az elegáns és az ilyen munkahely kizárja egymást.
2021. dec. 2. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!