Lányok, mennyire jönne be ez az összeállítás magas, sportos fiún?
Figyelt kérdés
Fekete-fehér Nike sportcipő
Fekete farmernadrág
Kék-fehér kockás ing
Fekete motoros bőrdzseki felhajtott gallérral
Nike snapback sapka
2021. nov. 5. 06:16
3/27 anonim válasza:
Szerintem nagyon hülyén néz ki, de ez egyéni vélemény :)
4/27 A kérdező kommentje:
Mi a baj vele?
2021. nov. 5. 06:33
8/27 anonim válasza:
Nem értem ezeket a csajos bőrkabátokat pasikon. Mármint nincs gond vele, csak úgy érzem akkor nem a nőknek akar tetszeni (amivel szintén nincs gond).
A sapka meg fölösleges és oda nem illő.
9/27 anonim válasza:
szerintem nagyon hülyén néz ki, amikor a póló/pulcsi hosszabb, mint a dzseki/kabát.
10/27 anonim válasza:
Ne a bőrkabát eleve prolis vagy fuckboyos ilyen a legtöbb fiún. Azt nem. Az ing meg atyám ezt hogy raktad össze?! Ez a szett egész jó lenne ha elhagynád az ing dzseki kombót és inkább egy kapucnis Nike vagy Jordan vagy valamilyen pulcsit vennél hozzá. Sapka meg nem snapback az 2016ban volt menő utoljára kivéve ha nem valami stilós fekete gettó rapper vagy mert akkor majd elfogadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!