Férfiak! Melyiket szeretitek jobban egy nőn? Elegáns/nőies vagy sportos öltözet??!
Figyelt kérdés
2021. szept. 15. 21:42
1/7 anonim válasza:
Inkább az elegáns/nöies.
31/f, ha ez számít
2/7 anonim válasza:
Nekem a sportos. Amikor egy lányon van az a feszülő strech naci és kikerekedik benne a feneke. Na az mindent visz.
3/7 anonim válasza:
Inkább a vagány, laza, sportos 🙂 Élek-halok például az oversized öltözködésű nőkért 😀
De persze 1-2 elegánsabb öltözet sem árt, ha meglapul a szekrényben, alkalmi eseményekre 🙂
4/7 anonim válasza:
kb 2-es írta le a lényeget: az a fajta sportos laza öltözék, ami egyúttal nem rejti, hogy nőről van szó
5/7 anonim válasza:
Utálom a sportosat nőn, így az elegáns.
6/7 anonim válasza:
Sportos. Nem a cicanacis-futócipős, hanem a szűkfarmeres, pólós, lapostalpús, laza pulcsis. Akinek cseszett jó alakja volt eddig, annak nagyon jól állt ez is. Magassarkúban, derékszorítva meg bárki tud nem rönkként kinézni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem az elegánsan sportos a legjobb. Lapos cipő, rövidnaci vagy szoknya(mármint nyáron), csini felső, ékszerek. Én úgy vettem észre, hogy a legtöbb pasinak ez jön be, mert ez egyszerre nőies és hétköznapi is. A magassarkú, kisestéji nem munkába meg suliba/egyetemre való, legalábbis én biztos nem öltöznék fel így oda. Hacsak nem mondjuk üzletkötő a hölgy, mert akkor így illik öltözködni munkába is, de alapvetően azért hívják ezeket alkalmi ruháknak, mert különleges alkalmakra valók. És akkor ott van még a kimondottan sportos-bőpulcsis öltözet, amivel azért vigyázni kell, mert könnyen tűnhet benne az ember slamposnak, igénytelennek, persze egy csinos, szép nő ebben is csinos, de azért ez kevesekre igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!