Normálisabb, esetleg divatosabb XXL-es férfi holmit hol találtok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 30. 12:01
1/6 anonim válasza:
Na ez így nagyon általános.
Mit keresel, alsógatyát, téli kabátot, farmert vagy pulóvert?
Milyen stílust, színt, fazont, anyagot szeretnél?
3/6 A kérdező kommentje:
Farmert és pólót. Farmert a legnehezebb találni, normálisat legalábbis. Sinsayben próbáltam a pólókat, de rövidek nekem.
Szeretem a mintás pólókat, bár nagyrészt letettem róluk, mert vagy szűkek vagy rövidek. Néha találok egyet-kettőt ami jó, de ritka alkalmak egyike.
Fazon, anyag teljesen mindegy. Legyen kényelmes. Színből egyszerű, tehát fehér, fekete.
2021. nov. 30. 16:11
4/6 A kérdező kommentje:
*A pólók vagy vállban vagy ujjban szűkek.
2021. nov. 30. 16:13
5/6 anonim válasza:
Ugyan nem feltétlenül a legjobb minőségű, de a pepco férfi pólói elég nagyok,időnként vannak köztük egész jó mintásak (feliratos, Marvel stb)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Majd benézek akkor.
És esetleg nagyméretű zoknit ott lehet kapni? Sinsayben próbálkoztam mintás zoknival, de nincs a méretemben.
2021. nov. 30. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!