Titeket is elkap néha a ruhavásárlási mánia?
Én se az ócskát veszem meg.
Orsay,zara,h&m,c&a ilyen üzletekbe járok.
Nekem ezek jól bírják a mosást,szárítóbépet is.
Harisnyát,legginget a Calzedoniaba vettem.Néha tesco is még.
De mindíg van ami megtetszik nekem.
Én 25 évesen eljutottam odáig, hogy boltban szinte alig vásárolok és messzire kerülöm a fast fashiont.
Nem vagyok gazdag de mindig próbálok olyan dolgokat vásárolni ami jó minőségű, évekig szép marad, illik az életstílusomhoz és hozzám.
Pl. nem veszem meg a momjeanst meg a teddy coat-ot csak mert most az a divat és mindenhol azt kapni mert szerintem sután néz ki és tudom, hogy mik azok a színek, fazonok amik jól állnak és időtállóak.
De sokszor még így is bűntudatom van vásárlás után, mert mindig azt érzem, hogy milyen hiú dolog szép holmikat venni magamnak, főleg ha drágábban veszek valamit. :(
Az tényleg jó módszer egyébként, amit páran írnak, hogy a kosárban kell hagyni a nekünk tetsző dolgokat és átgondolni, hogy biztos kell-e nekünk, megfelel-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!