Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Titeket is elkap néha a...

Titeket is elkap néha a ruhavásárlási mánia?

Figyelt kérdés
Engem főleg szezonok előtt szokott,pl tél előtt,nyár előtt...
2021. nov. 29. 13:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon nem. Utálok vásárolni, úgy érzem, elveszi az időt a fontos dolgoktól. Egyedül a papírboltok tudnak magukba szippantani, főleg most, hogy jön az ajándékozós időszak... Legszívesebben minden ismerősömnek vennék karácsonyra egyet abból a szép határidőnaplóból, amit láttam a múltkor.
2021. nov. 30. 00:03
 22/26 anonim ***** válasza:
73%
Sok előttem hozzászólóval egyetértek.Annyit vásároltam fiatalabb koromban,hogy ha bemegyek egy boltba,nem az az első gondolatom,hogy de szép,hanem az,hogy tudom,hogy kétszer kimosom és lassan dobhatom ki,nincs helyem már a rongyoknak,elvinni gyűjtőhelyre meg lusta vagyok/leszek.Ezért vagy drágábban vásárolok,vagy olyan olcsó basic darabokat,amelyeket ígyis-úgyis újra szoktam venni.
2021. nov. 30. 14:23
 23/26 A kérdező kommentje:

Én se az ócskát veszem meg.

Orsay,zara,h&m,c&a ilyen üzletekbe járok.

Nekem ezek jól bírják a mosást,szárítóbépet is.

Harisnyát,legginget a Calzedoniaba vettem.Néha tesco is még.

De mindíg van ami megtetszik nekem.

2021. nov. 30. 14:42
 24/26 anonim ***** válasza:
98%
Nem rosszból írom kérdező,de ezek az üzletek,amiket felsoroltàl mind fast fashion kategória.Négy-öt zara felső helyett jobban megéri venni egyet,de minőségi anyagból (selyem,kasmír,lyocell)
2021. nov. 30. 15:29
 25/26 A kérdező kommentje:
Nekem ezek teljesen jók.Ezek tetszenek.De,köszönöm!😊
2021. nov. 30. 15:47
 26/26 anonim ***** válasza:

Én 25 évesen eljutottam odáig, hogy boltban szinte alig vásárolok és messzire kerülöm a fast fashiont.

Nem vagyok gazdag de mindig próbálok olyan dolgokat vásárolni ami jó minőségű, évekig szép marad, illik az életstílusomhoz és hozzám.

Pl. nem veszem meg a momjeanst meg a teddy coat-ot csak mert most az a divat és mindenhol azt kapni mert szerintem sután néz ki és tudom, hogy mik azok a színek, fazonok amik jól állnak és időtállóak.

De sokszor még így is bűntudatom van vásárlás után, mert mindig azt érzem, hogy milyen hiú dolog szép holmikat venni magamnak, főleg ha drágábban veszek valamit. :(

Az tényleg jó módszer egyébként, amit páran írnak, hogy a kosárban kell hagyni a nekünk tetsző dolgokat és átgondolni, hogy biztos kell-e nekünk, megfelel-e.

2021. nov. 30. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!