Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi ez a The north face mánia?

Mi ez a The north face mánia?

Figyelt kérdés
Miközben vártam egy ismerősömre egy forgalmas csomóponton tűnt fel, hogy minden második emberen az van, főleg kabát. Nem nagyon izgat egyébként ki mit hord, nagyon nem is figyelem, de ez azért így feltűnő volt. Biztos azért is, mert nekem is nagyon tetszik, de így már nem hiszem, hogy veszek tőlük bármit is, hogy azonnal szembe jöjjön velem az utcán.
2021. nov. 12. 23:43
 1/10 anonim ***** válasza:
51%

Mert tényleg rohadt jó.

Szembe jön...az almás teló, meg a BMW-AUDI-MERCI is, mégis ezeket veszik legtöbben.

2021. nov. 13. 05:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne menj északabbra... 😀

Egyébként gondolom azért, mert jó minőségű, a hideg időre lett kitalálva és viszonylag megfizethető? Jó, drágább, mint egy h&m, de nem is csak úgy néz ki mint egy dzseki.

De lehet valamelyik üzlet nagyon akciózta nemrég?

Meg gondolom divat. Szóval ne vegyél Nike cipőt se pl.

2021. nov. 13. 09:07
 3/10 A kérdező kommentje:
Igaz.😅
2021. nov. 13. 11:51
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Valszeg akció, én külföldön élek, és itt annyira nem divat, sőt.

Inkább az ilyen roadman típus sutyerák drogdílerek hordják, adidas nadrággal, sneakerrel, hogy üljenek a meki előtt.

Magára valamit adó ember azért inkább szövet kabátban, parkában jár.

2021. nov. 13. 14:05
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

4. válaszoló számára.

Sokáig csak elegáns, szövetkabátot viseltem, majd kaptam olyan tüdőgyulladást, hogy kórház lett belőle. Azóta magasról teszek a kinézetre, és csak "pufi", meleg cuccokat viselek.

A márka pedig...GAP, GAS, GUESS,...sok olyan márka van, ami itt menő és drága, de nyugaton semmi.

Pasiknál itt a Hugo Boss már luxus, míg átlépve Ausztriába már inkább jó szint "csak".

2021. nov. 13. 14:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5, ez így van.

Mondjuk az is biztos, hogy nem mindegy hova és hogyan öltözöl.

Ha mondjuk mínusz 2-3 fokban buzsra fel, urodába be, aztán haza az amit csinálsz benne akkor elég az a szövet kabát.

Ha a hegyekben túrázol, akkor valami sport cuccot kell felvenni.

De az is számít, hogy nedves vagy száraz hideg van-e.

A nedves-szeles hidegben egy bőr, susi anyagú ruhadarab jobb. És a nedves hidegben a -2 fok kb mínusz 10nek érződik, mert a hideg átmegy a rétegeken.

Ha nem esik, nem fúj csak hideg van, akkor az a posztó kabát aláöltözve benntartja a meleget, még mínusz 20ban is.

2021. nov. 13. 14:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Kerdezo: nem feltetlen mania, altalaban jo cuccokat csinalnak. Nezz nehany dokumentumfilmet, amik hideg/extrem hideg kornyezetben lettek forgatva. Rengeteg emberen fogsz The North Face cuccokat latni (nem veletlenul).

4. valaszolo: megkerdezhetem hol elsz? En is kulfoldon elek, de abszolut nem tapasztaltam, hogy csak a "sutyerák drogdílerek" hordjak.

2021. nov. 14. 01:14
 8/10 anonim ***** válasza:
41%
Biztos akcios.. En pl sose vennem fel.. Eleg uncsi... olyan szurke egeres
2021. nov. 15. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem akciós, csak a Tiktok és a Pinterest nagyon felkapta most ezt a márkát, ezért veszik ennyien.
2021. nov. 15. 12:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem, arról fogalmam sincs, mennyire divat, nem nézek másokat. Viszont mikor először hallottam a "roadman" kifejezést és megnéztem, mi az, a definícióban az első sorban szerepelt a north face kabát, szóval UK-ban lehet, h én se hordanám :D
2021. nov. 22. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!