Mi ez a nagy Vans copy mánia?
"még erre sem telik az embereknek?"
Rengeteg embernek nem, vagy van jobb helye annak a pénznek is.
Vagy csak szimplán nem érdekli őket mi milyen márkájú.
Ugyan te mely szavamból feltételezel ilyet?
Te vagy a szánalmas,'kedves' kérdező.:)
Nem lenne könnyebb odamenni egy adott személyhez,majd megkérdezni?
Nem itt kellene verni magadat.El sem merem képzelni hány éves vagy,ugyanis ez a mentalitás 10 éves kor felett már gáz.
A vans nem most lett divat. Már kb 3-4 éve. Általában nyári szezonban van felkapva mivel egy csomó vans cipő inkább nyárra alkalmas. Én deszkázom és 13 éves korom óta csak ilyen cipőket veszek magamnak. Nagyon kényelmes,tetszik a stílusa, az egyik legjobb márka. Én csak nike vagy vans cuccokat hordok.
Oh még valami.
Te öregem nézd már az árakat.
Most rendeltem megint egy vans cipőt.
35 ezer forint. ( a szállítás ingyenes) a minimum a vans cipőknél a 18-20ezer forint.
L/23
Ja különben miért érdekel ennyire más. Tagadhatod de az ilyen ember csak szimplán IRIGY! Mindenki arra költi a pénzét amire szeretné. Ne turkálj más zsebében! És mindenki azt mutat magából és annyit amennyit akar és amkt akar.
Különben nincs sok különbség eredeti és nem eredeti között. Nem a külsőn látszik h...e gyerek, hanem a nem eredeti egyszerűen hamarabb tönkre megy hamarabb beázik nem olyan strapa bíró. De nekem van márkás/nem márkás vans cipőm. Letojom mit mond erre más. Felvágok vele vagy sem. Ma már minden baj az embernek. Ha szakadt ruhában járnánk az lenne a bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!