Valóban nem vagyok “jól öltözött” ha nincsen sok százezres designer tàskám?
A táska kevés. Cipő, óra, ruha, kocsi, telefon,...mind számít.
De főleg az, hogy látszik rajtad, hogy ezeket viseled/használod, nem csak jelmezként és jelmezkiegészítőként viseled.
Tudod, mint amikor egy pasin látszik, hogy VISELI az öltönyt, a másikon meg látszik, hogy csak felvette, mert temetés vagy esküvő van, és az asszony rá parancsolta.
Egyik ismerősöm valamelyik hazai politikus közeli családtagja. Milliárdos cégek vannak az ismerősöm nevén is. Kb egy 5-6 modellel ezelőtti iPhonet használ és átlag fast fashion ruhákat hord, ránézésre teljesen átlagos ember benyomását kelti.
Más meg egy évig spórol egy szaros táskára, hogy azt higyjék róla gazdag. Meg minden évben kihozza a legújabb iPhonet, igaz a törlesztőt alig bírja fizetni.
Nem szabad külső alapján ítélni.
Egyébként én Douglasben jártam már úgy, hogy látványosan elítéltek az eladók és nem nagyon voltak hajlandóak megmutatni azt drágább a parfümöt, amit kerestem. Majd pont ő ítélkezzen a 150-200 ezres fizetésével. 😆
11: “A táska kevés. Cipő, óra, ruha, kocsi, telefon,...mind számít.
De főleg az, hogy látszik rajtad, hogy ezeket viseled/használod, nem csak jelmezként és jelmezkiegészítőként viseled.
Tudod, mint amikor egy pasin látszik, hogy VISELI az öltönyt, a másikon meg látszik, hogy csak felvette, mert temetés vagy esküvő van, és az asszony rá parancsolta.”
Ismerek olyan embereket akik inkább vesznek L V táskákat de egy régi 1 max 2 millió forint értékű autóval jának miközben a táskáiknak otthon a szekrényben 500 ezer darabja. Talán jobb választás lenne eladni a jelenlegit és egy modernebb autót vásárolni(esetleg befeketetni) és egy kevésbé drága táskát hordani. Vannak szép darabok ennek az árnak a negyedéért is. Közben a ruházatuk más része a táskának a tizedét nem éri el fast fashion cipő, kabát. Senkit nem akarok megbántani, de a sok százezres táskán látszik mennyi volt és a 25 ezres bakancsos is.
Igen sokan nem tudják viselni, nincs ízlésük és sokszor a középkategóriás premium termékekre sincs rálátásuk mert nem ismerik őket. Csak a Zara meg a Gucci létezik számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!