Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Minden ruhaboltban leszedik...

Minden ruhaboltban leszedik az új ruhán rajta felejtett mágnest?

Figyelt kérdés
[Megvan a blokk]
2021. nov. 22. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
84%

Igen, leszedik. Az egyik kabátomban belül volt egy címke ami mágneses volt. Csipogtam mindenhol bemenetelkor is. Az egyik boltban az eladó megkért hogy vegyem le, kapásból vette elő az ollót és már vágta is ki. Azt mondta hogy ezt sokan elfelejtik.

A szürke vagy fehér mágneseket amiket látsz a boltban veszik le, otthon nem is tudod leszedni.

2021. nov. 22. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Nem fogja más bolt leszedni
2021. nov. 22. 12:40
 3/6 anonim ***** válasza:
87%
ha lapcsipogóról van szó, akkor otthon is letudod szedni. ha olyanról, ami a ruhán keresztül van rátéve, akkor nem. ebből is van többféle (szálcsipogó, lapos) ha illeszkedik a mágnesbe, amivel leszedik, akkor könnyen leszedhető. ha nem, akkor lehet néhány próbálkozás után eltávolítható, de az is lehet, hogy nem. Pl ha a Zarában vásárolsz valamit és visszaviszed a H&M-be nem biztos, hogy letudják szedni, de érdemes megkérdezni.
2021. nov. 22. 12:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor ruhaboltban dolgoztam, akkor többször bejöttek máshol vásárolt ruhával, hogy szedjük le a csipogót. Soha nem tettük meg. Csak akkor, ha nálunk vásárolta, megvolt a blokk és 1 hónapon belüli volt a vásárlás.
2021. nov. 22. 13:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanoda vissza blokkal együtt.
2021. nov. 22. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Jó napot, most loptam a szomszéd New Yorkerből, leszedné nekem, kedves C&A-s eladó néni?
2021. nov. 22. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!