Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Páromnak szeretnék szexy...

Páromnak szeretnék szexy fehérneműt, inkább egy szettet vegyek (melltartó, tanga egyben, vagy külön külön?

Figyelt kérdés
Többfélét is néztem, segítene valaki?
2021. nov. 20. 19:54
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Olyat vegyél ami jó rá és neked tetszik.
2021. nov. 20. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe nem igazán tudom, hogy tudnék segíteni, pedig nő vagyok. Olyat kell venni, aminek jó a mérete, jól áll neki, szívesen viseli, és neked is bejön. Ha szett, akkor szett, ha külön, akkor külön. Nekem pl körte alakom van, tehát általában a szettek nem jók, hiszen arányaiban az alsó testem nagyobb, mint a felső. Ilyenekre érdemes figyelni. Nem tudom az ízlésezeket, és a testi adottságait se, neked kell ezt kitalálni.
2021. nov. 20. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A melltartó nagyon specifikus, mert bizonyos típusú cicire csak bizonyos szabású jó igazán. A természetes cicik nem állnak csak úgy, kell őket tartani.

Pl lehet valakinek szétálló melle, ami középen kivágott melltartóból kiesik.

A nők nagy részének az ilyen egybe árult szettek nem jók, mert általában valami nem lesz igazán jó.

Én vagy szexi hálóinget vennék, amiből van sztreccses, vagy pedig lengébb, amibe pár centi plusz-minusz nem baj.

Esetleg egy ilyen rompert?

Vagy utalványt, hogy lepjen meg valamivel.

2021. nov. 20. 22:46
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi, a mell dologra nem is gondoltam
2021. nov. 21. 09:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A bugyi se feltétlen jó ám mindig.

2 éve a születésnepomra kaptam a páromtól egy szettet, szép csipkés, nagyon dögös.

A baj csak az, hogy a bugyi csikéje túl levegős és így beleakadnak a kisajkaim. Kb mintha a zipzárba csípődne be...

2021. nov. 21. 09:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább ne vegyél neki, mert 100%, hogy nem lesz rá jó.

Melltartó? Viccelsz, nekem nőként csomó idő, mire megtalálom a normálisat, a csipkebugyi pedig amilyen szép olyan rhadt kényelmetlen is tud lenni, ráadásul szúr mint a fene.

2021. nov. 23. 07:03
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 cérnatanga?
2021. nov. 23. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezért lepem meg a barátnőm inkább egy csinos márkás body-val. Külön nagyon nehéz összeválogatni, szettben pedig pláne a méretkülönbségek miatt. A body szerintem szép, szexy és praktikus különösen ami alakformáló hatású de az extra erős triumph stb szorító bodyk a kedvencem (nem vicc!) nagyon tetszik a látványa.
2021. dec. 19. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!