Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti ilyenkor milyet viseltek?
Figyelt kérdés
Ilyen melegben milyen fehérneműt viseltek szívesen? Szerintetek melyik a legszexibb?2020. júl. 30. 12:21
1/24 anonim válasza:
ilyen melegben is olyan bugyit hordok mint általában, azaz tangát
4/24 anonim válasza:
Tanga, vékonyabb anyagú, szelősebbet, esetleg csipke. :)
22 L
6/24 anonim válasza:
Általában franciát, de ma pont tangában vagyok, mert vékony, fehér nadrág van rajtam. A franciabugyi átlátszódna. :)
8/24 anonim válasza:
Nem évszak függő, mindig tangát hordok.
9/24 anonim válasza:
Ugyanugy mint maskor. Mindenfelet
10/24 anonim válasza:
Én mindig tangát hordok. Ilyenkor általában vékony szellőset. De olyan is van hogy nem veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!