Szerintetek ha egy felnőtt nő fehér harisnyát hord az kislányos?
Én is volt ,hogy vettem fel fehér harisnyát. Szerintem, ha normálisan passzol hozzá a többi ruha akkor nem gyerekes. Na nem ilyen simára gondolok,hanem vannak szép mintásak is.
Kedves kérdező!
Ne foglalkozz a sok negatív válasszal! Ha neked tetszik a fehér harisnyanadrág, akkor hordjad, és kész! Miért lenne kislányos? Például ilyen hidegben farmerszoknyához, fekete csizmához,egy fehér kötött pulóverhez, és egy vastag fekete, vagy sötétkék télikabáttal nagyon jól mutat a fehér harisnyanadrág.Vannak pamutból mintásak, és sima egyszerűek.Amelyik neked tetszik, azt vedd fel! Bemész egy zokni-harisnya szaküzletbe, és ott szívesen segítenek neked.
Visszatérve erre a kislányos dologra, szerintem sosem volt az!Egyrészt miért gyártottak akkor, meg ma is felnőtt méretben? Másrészt mikor én általános suliba jártam, sok tanárnő viselt ilyen fehér kötött harisnyanadrágot(bordázottat).És még jól is állt némelyiken!
Úgyhogy ne foglalkozz más véleményével,ne nézz senkit, viseld bátran a fehér harisnyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!