Miért gerjed be a fiúk többsége a bőrnadrágra?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőmnek mondta egy fiú, hogy sokan ha meg látnak egy lányt bőrnadrágban vagy valami bőrhatású ruhában akkor az beinditja a fantáziájukat? Miért?2021. nov. 19. 23:56
1/65 anonim válasza:
Mert a bőrruci szinte mindig passzos, és kiemeli a lányok alakját... :D
2/65 anonim válasza:
Á, a bőr smafu! Latex! Na az nyam-nyam! :-D
4/65 anonim válasza:
Fiú vagyok, de én ezzel sose tudtam igazán azonosulni 😄
5/65 anonim válasza:
Mert megmutatja a formát, olyan mintha alig lenne a lányon valami, ja és a tapintása is nagyon izgató egyszerűen.
6/65 anonim válasza:
Hát ha nem baj, hogy nem köntörfalazok, hanem leírom az őszintét:
Mert teljesen ráfeszül az alakjára, popsi tökéletesen látszik általában, néha, hogy is fogalmazzam, másnak a vonalait is ki lehet venni. Magyarul kevésbé kell a fantáziára hagyatkozni, hogy mi lehet a ruha alatt.
7/65 Felfujhatogyerek válasza:
Mert nagyon sexi ahogy a testhez simul. Amugy én is a latexra szavazok, nagyon izgi mikor a sexi latex ben lehajolnak és már átlátszóvá valik annyira feszül.
8/65 anonim válasza:
Én motorozáshoz használom a bőrnadrágom,kabátom, de sose kaptam erekciót a nadrágtól.
F.44
9/65 anonim válasza:
Mert a sok agyhalott tinip.csa, rövid felsővel veszi fel, ami baromira ízléstelen, meg hát az értelmi szintjükről is sokat elmond...
10/65 anonim válasza:
#9 akkor ízléstelen ha a tüdejéig ér a felső vége..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!