Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért gerjed be a fiúk többség...

Miért gerjed be a fiúk többsége a bőrnadrágra?

Figyelt kérdés
Egyik barátnőmnek mondta egy fiú, hogy sokan ha meg látnak egy lányt bőrnadrágban vagy valami bőrhatású ruhában akkor az beinditja a fantáziájukat? Miért?

2021. nov. 19. 23:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
:D :D Látom azért a direkt nem értés az megy, na vajon ki volt aki elejétől nyafogott, hogy jajj micsoda fertő hogy az emberek ezt követik...
2021. dec. 15. 23:06
 52/65 anonim ***** válasza:
49%
Az, hogy mindenki ezt követi, meg, hogy vannak akik ezt követik van azért különbség, de tőled már nem várom el, hogy megértsd, javaslom az általános iskola alsó tagozatait, ahol be tudsz kapcsolódni a szövegértés tanulásába ! Egyébként látszik, hogy kis butácska vagy és ne vedd magadra, nem sértés, csak úgy megállapítom, mert egy értelmes ember legalább tud vitatkozni, az nem biztos, hogy én az vagyok de én egy csomó tényt állítok, példákat, miközben te csak hajtogatod ugyanazt, kiforgatod az ember szavát, netán olyanokat is állítasz, mint az előbbinél, hogy én írtam valamit, ami egyébként nem is igaz, visszanéztem és nem is írtam, de hát ebből már egyébként lehet következtetni, hogy kinek van igaza, aki hangosabban mondja vagy aki alá tudja támasztani több ponton is a mondandóját és nem hazudozik ?
2021. dec. 17. 12:09
 53/65 anonim ***** válasza:

Igen, sok mindent elárul az is, hogy van masfel zölded, biztos oly sokan egyetértettek az oldalon veled...

Én már csak mosolygok ezen a vergődésen, mert nyomod a saját igazad, de a fától az erdőt nem sikerül látni.

2021. dec. 17. 12:26
 54/65 anonim ***** válasza:
49%
Ezt már egyszer írtad, de hát te csak ugyanazt tudod hajtogatni és azt hiszed, hogy neked ettől van igazad szemben velem, aki valós tényeket tud felhozni, de hát ismerek ilyen embert, mint te, kicsit gondolkozz el, hogy ha nem tudsz érvelni meg tényeket felhozni, akkor miből is gondolod, hogy amit te gondolsz igazságnak, valóban az ?
2021. dec. 21. 10:26
 55/65 anonim ***** válasza:
Egy valaki csinálja ezt, nézz tükörbe. :D De már unalmas amúgy, maradj csak a nagy igazságodnál, attól még a világ meg köszöni jól elvan melletted.
2021. dec. 21. 10:28
 56/65 anonim ***** válasza:
Bírom mikor valakinek már nincs érve és sarokban van, aztán elővesz valami totál más témakört és próbált rejtetten személyeskedni. :D
2021. dec. 21. 10:34
 57/65 anonim ***** válasza:
49%
Ezt most kinek ?
2021. dec. 28. 19:41
 58/65 anonim ***** válasza:
Gondolom törölték a kommented....
2021. dec. 28. 21:09
 59/65 anonim ***** válasza:
49%
Nekem egyiket sem
2021. dec. 29. 09:42
 60/65 anonim ***** válasza:
Biztos.
2021. dec. 29. 09:55
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!