Akciós cipőre nem jár a garancia?
Figyelt kérdés
Kínai boltban vásároltam egy cipőt magamnak aminek a ragasztása csak egy hónapig bírta. Az üzletben azt mondták hogy nem érvényes rá a garancia mivel akciósan vásároltam. Valóban így lenne?2021. nov. 7. 09:20
1/6 anonim válasza:
Nem, ez nincs így. Mindenre kell garancia, számlát is kellett, hogy adjanak a vásárláskor.
3/6 anonim válasza:
Utolsó darabos töredékáras cipőt is vittem már vissza, mert szar volt, normális boltban nincs ebből gond.
Kínaiban szeretnek sunnyogni, az asztalra kell csapni.
Egyszer jártam így, papírból volt a cipő bélése konkrétan, leesett három csepp eső, szétázott és levált az egész talp. Téli csizmáról beszélünk.
Visszavittem, kekeckedtek, meg hogy attól hogy csizma még nem vízálló (nem is havazásban hordtam, nyilván ennyi eszem van), belengettem a végén a fogyasztóvédelmet. A végén nagy hangon rinyált az eladó, hogy én mekkora szemét vagyok, hogy az ő fizetéséből veszem el a csizmám árát karácsony előtt, mert neki vissza kell adnia...
4/6 anonim válasza:
Papíron jár, de úgyse tudsz velük mit kezdeni. Tesóm egyszer a kínaiban megkérdezte a pénztárnál, hogy mennyi a garancia, azt mondja a csóka: két lépés!
5/6 anonim válasza:
Elvileg arra is járnia kéne garanciának, de olyan mennyiségű csatározás árán kapod meg hogy fel fogod adni.
6/6 anonim válasza:
Egy termékre akciótól függetlenül kötelező garanciát adni de a kínaiban ezt nemigen veszik figyelembe és nem is hajlandók teljesíteni. "Normálisabb" helyeken mondják azt esetleg hogy 1 vagy 2 hét. De azért is nem tartja be a garanciális szabályt mert akkor az eladott rossz minőségű cipőiből befolyt bevételnek a 60% át vissza is adhatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!