Mit tegyek? Lányom nem hajlandó rendesen felhúzni derekára a nadrágjait!
Egyetlen kikötésem volt az öltözködésével kapcsolatban..soha semmi másba nem szóltam még bele..csak annyi, hogy minden nadrág, farmer, legging, harisnya legalább a derék felső vonaláig takarjon!!
Nem engedek ebből..mert herótom van ha egy nőnek ki villan a köldöke..vagy attól lefelé kivan a fél hasa egészen a csipőn csúszkáló nadrágig..!!..Nem engedem el egyedül vásárolni.. kizárólag csak én veszek neki..direkt jó magas derekú szabással, hogy kénytelen legyen magasra húzni..de azt is csak amíg látom annyit értem el..mert fel pofozom és fel rántom neki nyakig..de ahogy nincs itthon le hajtogatja a seggéig szinte..én az érdekeit akarom neki.. nincs kinnt a derék, nem fázik fel a vese, melegít, nőies és formál is..tudom, hogy kényelmetlen még neki, mert kell azért kis idő míg hozzászokik..de egy-két hét és magától automatikusan odáig fogja húzni ..onnantól már kényelmes lesz igy neki hordani mert ennél kényelmesebb viselet nincs..
szerintetek mivel tudnék rá hatni, hogy magától is így viselje? Ne csak akkor amikor ott vagyok, meg magának is ilyeneket vegyen?
"szerintetek mivel tudnék rá hatni, hogy magától is így viselje? Ne csak akkor amikor ott vagyok, meg magának is ilyeneket vegyen?"
Semmivel. Az ember akkor csinál valamit magától, ha nem kell rá külön hatni. Te elmondtad neki, hogy felfázhat a vese, innentől legfeljebb a saját kárán tudja megtanulni. Az meg, hogy te személy szerint nem tartod nőiesnek, nem passzol az ízlésedhez, a te saját egyéni szoc problémád. Ezzel a kontrollmániás izmozással pedig állj le, eddig annyit értél el vele, hogy megjátssza magát előtted csak hogy ne cirkuszolj. Ha pedig tovább folytatod, vissza se fog nézni, miután kirepült otthonról.
Elhiszed azt kedves kérdező, hogyha egyszer szépen és kultúráltan leültél volna vele beszélni erről, akkor nem venne fel ilyesmit?
Ezt most már csak azért csinálja, hogy lázadjon. És nyilván van is rá kereslet, hiszen itt hisztizel mint az állat.
Most már csak annyit tehetsz, hogy nem foglalkozol vele.
Anyuka!
Ez nem has- meg vesemelegítő. Nadrág. A nadrágot lábon viseljük, nem hónaljig felhúzva. Igaza van, hogy nem húzza fel, 1 percet nem bírnék ki úgy, hogy az alsótestemre való ruha a felsőtestemre tekeredik.
A felsőtestre feltalálták már a trikót, pólót és kardigánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!